Αρχική » Ομορφιά » Φροντίδα Σώματος » Τροπικό μαύρισμα όλο το χρόνο!
self_tan

Τροπικό μαύρισμα όλο το χρόνο!

Παραλία, διακοπές, μαύρισμα…

Αν περιμένετε το καλοκαίρι για να τα απολαύσετε, τότε ξανασκεφτείτε το. Τουλάχιστον για το μαύρισμα! Με τη σειρά προϊόντων NIVEA SUN Self Tan μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το τροπικό μαύρισμα που ονειρεύεστε, όλο το χρόνο!

Σέξι, χρυσαφένιο, εξωτικό. Το μαύρισμά σας τώρα μπορεί να είναι πιο όμορφο, πιο γρήγορο και πιο εύκολο από ποτέ. Πρόσωπο και σώμα αποκτούν το πιο καλοκαιρινό look, ήδη από τους πρώτους θερινούς μήνες, που διαρκεί περισσότερο!


Πώς;

  • Με τη NIVEA SUN Self Tan Lotion που χαρίζει φυσικό μαύρισμα και 24ωρη ενυδάτωση (Σύνθεση με βιταμίνη Ε και έλαια macademia)
  • Με το πρακτικό NIVEA SUN Self Tan Spray που απλώνεται εύκολα, έχει δροσιστική υφή και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα.
  • Με τη NIVEA SUN Self Tan Face Cream ιδανική για την επιδερμίδα του προσώπου!

Η σύστασή τους με DHA αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ακίνδυνο τρόπο μαυρίσματος χωρίς ηλιοθεραπεία (τα σάκχαρα της DHA αντιδρούν με τα αμινοξέα της επιδερμίδας και προκαλούν την επιφανειακή αλλαγή του χρώματος στην επιδερμίδα). Με άλλα λόγια, χωρίς να έχει αρνητικές συνέπειες στην επιδερμίδα, εξασφαλίζει φυσικό, ελκυστικό και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Επιπλέον, οι πρακτικές συσκευασίες της σειράς NIVEA SUN Self Tan εξασφαλίζουν την εύκολη και πρακτική εφαρμογή τους όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε το θελήσετε!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.