Βιντεοθήκη

 

Ευτυχώς, οι βιντεοκασέτες ή τα DVD δεν είναι σχεδόν τόσο εύθραυστα όσο οι γαμήλιες φωτογραφίες σας, αλλά υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που μπορείτε να πάρετε για να σιγουρευτείτε έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλλετε ξανά και ξανά τις όμορφες στιγμές σας, όποτε επιθυμείτε.

 

Μόλις παραλάβετε την ταινία σας από τον κάμεραμαν ή το κατάστημα με το οποίο έχετε συμφωνήσει για την κάλυψη του γάμου σας, σπάστε την ετικέτα ασφάλειας (δοντάκι) που υπάρχει από την μια πλευρά έτσι κανένας μπορεί να επανεγγράφει. Για να είναι επιπλέον ασφαλής, κάνετε 1-2 αντίγραφα ώστε και αποθηκεύστε τα σε πολύ καλά φυλασσόμενο χώρο -ίσως ακόμα και σε ένα αλεξίπυρο κιβώτιο-.

 

Να είστε βέβαιος ότι και κατά την χρήση της βιντεοκασέτας σας μην την τοποθετείτε κοντά σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή σε ηχεία στερεοφωνικών. Ακόμα και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της TV σας έχει συχνά τις μαγνητικές σπείρες στο κέντρο, το οποίο μπορεί να διαβρώσει την τηλεοπτική μνήμη κατά τη διάρκεια του χρόνου. Πάντα αποθηκεύετε τις ταινίες κατακόρυφα, παράλληλα με μέτριες θερμοκρασίες και χαμηλά επίπεδα υγρασίας. Εάν είστε σε θέση να πάρετε το γάμο σας σε DVD — καμία ανησυχία — είναι ουσιαστικά το πλέον ασφαλές υλικό.

 

Teleiosgamos Tip: Δώστε μεγάλη προσοχή στην φύλαξη των βιντεοκασετών στο σπίτι. Τα μικρά παιδιά βλέπουν τις βιντεοκασέτες και την ταινία που αυτές περιέχουν σαν παιχνίδι. Φροντίστε λοιπόν πριν είναι αργά!!!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.