Αρχική » Οργάνωση γάμου » Λίστα Γάμου » Wedding Mall, η Πρώτη Χρηματική Λίστα Γάμου (Cash Registry) στην Ελλάδα!
weddingmall cash registry

Wedding Mall, η Πρώτη Χρηματική Λίστα Γάμου (Cash Registry) στην Ελλάδα!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τη λύση του αριθμού λογαριασμού σαν λίστα γάμου, δεδομένης της ευελιξίας που προσφέρει, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Αυτή η λύση προσφέρει μεν ελευθερία κινήσεων, αλλά συνοδεύεται από αρκετά μειονεκτήματα, όπως άκομψη εικόνα, υποχρεωτική καταβολή μετρητών, ουρές σε ταμεία, αδυναμία κατάθεσης δώρου από καλεσμένους στο εξωτερικό, κ.α., παραπέμποντας σε παλαιότερες εποχές. Αυτά τα μειονεκτήματα έρχεται να αντιμετωπίσει μία καινοτόμος και σύγχρονη υπηρεσία, το Wedding Mall, με τον καλύτερο τρόπο.

Το Wedding Mall, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, έχει υλοποιήσει την πρώτη χρηματική λίστα γάμου (wedding cash registry) στην Ελλάδα, μία πρωτοποριακή και καινοτόμο υπηρεσία στο θεσμό των δώρων γάμου. Προσφέρει πλήρη ελευθερία στα νέα ζευγάρια, ξεχωριστή ευκολία στους καλεσμένους και σημαντικά προνόμια σε όλους, με τον πλέον σύγχρονο και αξιόπιστο τρόπο. Το Wedding Mall μετατρέπει οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό στην ιδανική λίστα γάμου, με τρόπο διακριτικό, μοντέρνο και με πολλά πολλά προνόμια!

Τρόπος λειτουργίας

Οι καλεσμένοι μπορούν να κάνουν την κατάθεση του δώρου τους στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς με τον κωδικό του γάμου (δεν είναι αριθμός λογαριασμού), αλλά και να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική τους κάρτα στην ιστοσελίδα ή το τηλεφωνικό κέντρο του Wedding Mall, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το ποσό που συγκεντρώνεται, αποδίδεται πλήρως και χωρίς υποχρέωση αγορών, σε τραπεζικό λογαριασμό του ζευγαριού, οποιασδήποτε τράπεζας της Ελλάδας και της ΕΕ. Το ζευγάρι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει, φυσικά, όπως επιθυμεί.

Ταυτόχρονα, οι μελλόνυμφοι αποκτούν σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις για ένα χρόνο στα συνεργαζόμενα καταστήματα του Wedding Mall. Πολλά από τα καταστήματα αυτά προσφέρουν προνόμια και στους καλεσμένους του ζευγαριού!

Τέλος, κάθε γάμος αποκτά τη δική του σελίδα, μέσω της οποίας το ζευγάρι και οι καλεσμένοι επικοινωνούν μεταξύ τους – ένα μικρό social network με σχόλια, φωτογραφίες, ανακοινώσεις κ.α.

Πλεονεκτήματα

Πλεονέκτημα #1: Ευκολία στην κατάθεση του δώρου

WeddingMall

Οι καλεσμένοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μετρητά στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς για την κατάθεση του δώρου τους, γεγονός που εξυπηρετεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία καλεσμένους. Εκτός των μετρητών όμως, υπάρχει ένας επιπλέον τρόπος κατάθεσης του  δώρου του καλεσμένου, με χρήση πιστωτικής κάρτας. Στην εποχή μας, που ο χρόνος είναι εξαιρετικά περιορισμένος, που υπάρχουν καλεσμένοι από το εξωτερικό και που η ρευστότητα κάποιες φορές είναι πρόβλημα, είναι ίσως ο πιο σημαντικός τρόπος κατάθεσης δώρου. Επιπλέον, υπάρχει πάντα ένας φιλικός εκπρόσωπος της εταιρίας για τις απορίες του ζευγαριού και των καλεσμένων.

Πλεονέκτημα #2: Αληθινή Ευελιξία, χωρίς Περιορισμούς

Weddingmall

Το ποσό που συγκεντρώνεται, αποδίδεται πλήρως και χωρίς περιορισμούς στο ζευγάρι, επιτυγχάνοντας τον ίδιο σκοπό που εξυπηρετεί και η αναγραφή του αριθμού λογαριασμού στο προσκλητήριο. Όμως, τo Wedding Mall δεν είναι απλά μία εναλλακτική λύση στον τραπεζικό λογαριασμό. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα με τα προνόμια που προσφέρουν για πριν και μετά το γάμο και η online παρουσία δημιουργούν μία μοντέρνα, κομψή και εξυπηρετική υπηρεσία.

Πλεονέκτημα #3: Προνόμια Πριν & Μετά το Γάμο

WeddingMall

Το νέο ζευγάρι απολαμβάνει μοναδικά προνόμια τόσο πριν όσο και μετά το γάμο. Το δίκτυο συνεργασιών του Wedding Mall, το οποίο επεκτείνεται συνεχώς, περιλαμαβάνει γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες, τις οποίες το ζευγάρι μπορεί να αξιοποιήσει – προαιρετικά – κατά την προετοιμασία του γάμου του, αλλά και για ένα χρόνο μετά. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα ΙΚΕΑ, Travel Plan, Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ, Ελευθερουδάκης, Βιοιατρική, Grecotel, κ.α.

Πλεονέκτημα #4: Δωρεάν Ιστοσελίδα Γάμου

WeddingMall Cash Registry

Κάθε γάμος αποκτά τη δική του σελίδα! Το ζευγάρι μπορεί να ενημερωθεί για την κίνηση της λίστας γάμου τους σε πραγματικό χρόνο, να ευχαριστήσει τους καλεσμένους του με email, να αναρτήσει φωτογραφίες, χάρτη, ανακοινώσεις, καθώς και να ενεργοποιήσει ένα forum για τα σχόλια των καλεσμένων. Οι καλεσμένοι μπορούν να αφήσουν το μήνυμά τους προς το ζευγάρι ή να απαντήσουν σε άλλους καλεσμένους, να διαβάσουν τις ανακοινώσεις, κ.α. Τέλος, μπορείτε να συνδέσετε τη σελίδα γάμου σας με το facebook, το twitter, το flickr αλλά και οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα έχετε αναπτύξει για το γάμο σας! Κάθε γάμος, ένα μικρό social network!

Πλέον… και Λίστα Βάπτισης, The Baby Wish!

Μία απλή και χρήσιμη υπηρεσία, μία λίστα βάπτισης, η The Baby Wish, στην οποία οι γονείς λαμβάνουν τα δώρα σε χρήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν. Αλλά και προαιρετικές αγορές στα καλύτερα καταστήματα στην Ελλάδα με σημαντικές εκπτώσεις για ένα χρόνο. Στην ίδια κατεύθυνση με τη λίστα γάμου, αλλά με μία αίσθηση κοινωνικής προσφοράς: το The Baby Wish δωρίζει 25 λεπτά για κάθε κατάθεση δώρου στα Παιδικά Χωριά SOS, χωρίς επιβάρυνση των γονέων ή του καλεσμένου!

Info

The Wedding Mall Α.Ε.
Νικοτσάρα 9, Λυκαβηττός
Αθήνα, 11471, Ελλάδα.
www.weddingmall.gr
Τηλ : +30 210 617-9725 (10:00-18:00)
Fax : +30 210 610-0646
e-mail : info@weddingmall.gr
Skype : WeddingMallGreece

Advertorial

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.