Αρχική » Newsroom » ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ – Άνοιξη 2017
DIY xeirotexnika spring 2017 Χειροτέχνικα

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ – Άνοιξη 2017

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ. Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY βάζει τα ανοιξιάτικα της και θα πραγματοποιηθεί, στο πρώτο της ραντεβού για φέτος, στις 24, 25 & 26 Μαρτίου 2017 στο Helexpo Maroussi.

Μετά από 3 επιτυχημένες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, πλέον θα πραγματοποιείται και στο Helexpo Maroussi, εκπληρώνοντας το στόχο της να είναι σε διαφορετικές τοποθεσίες εντός Αττικής μέσα στο χρόνο.

Για πρώτη φορά στη Χειροτέχνικα θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες, που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το δικό τους χειροποίητο γάμο και βάπτιση, να βρουν τα κατάλληλα υλικά, καθώς σε αυτή την διοργάνωση θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι DIY Γάμος και Βάπτιση.

xeirotexnika χειροτέχνικα έκθεση για χειροτεχνίες και DIY
Χειροτέχνικα, event για τις χειροτεχνίες και το DIY

Και φέτος, στη Χειροτέχνικα οι επισκέπτες θα βρουν τους προμηθευτές υλικών για να αγοράσουν τα υλικά τους, θα πραγματοποιηθούν hands-on σεμινάρια σε 5 χώρους intro σεμιναρίων, θα λειτουργήσει χώρος για ολοκληρωμένα σεμινάρια, χώρος Παρουσιάσεων και πολλές παράλληλες δραστηριότητες. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σας ενημερώνουμε συχνά για όλα τα νέα που αφορούν στη διοργάνωση της Άνοιξης 2017!

xeirotexnika χειροτέχνικα έκθεση για χειροτεχνίες και DIY
Xeirotexnika στο Helexpo Μαρούσι, την Άνοιξη του 2017, 24-25-26 Μαρτίου

 

Info

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017

Helexpo Maroussi

24, 25 & 26 Μαρτίου 2017

10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό: 2,5 € (ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.