Αρχική » Newsroom » Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017: Εκπλήξεις για DIY γάμο – βάπτιση & στήριξη στα πρόωρα νεογνά
Χειροτέχνικα xeirotexnika diy handmade

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017: Εκπλήξεις για DIY γάμο – βάπτιση & στήριξη στα πρόωρα νεογνά

Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do It Yourself έρχεται στο Helexpo Maroussi από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου 2017, από τις 10.00 έως τις 21.00.

Οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες και τις DIY κατασκευές, ώστε να τα προμηθευτούν, αλλά και να μάθουν νέες τεχνικές στους 5 χώρους hands-on σεμιναρίων. Η Άνοιξη είναι προ των πυλών, τα ανοιξιάτικα υλικά θα είναι πρωταγωνιστές με ιδέες για πασχαλινές κατασκευές και για να ανανεώσουν το σπίτι τους.

Η Χειροτέχνικα φιλοξενεί τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ, που στηρίζει με τη δράση του την οργάνωση Ηλιτόμηνον και τα πρόωρα νεογνά

Φέτος, η Χειροτέχνικα φιλοξενεί τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ (patchwork), που στηρίζει την οργάνωση Ηλιτόμηνον, βοηθώντας τα πρόωρα νεογνά και καλεί όλους τους χειροτέχνες, που αγαπούν τη χειροτεχνία, να επισκεφθούν τη Χειροτέχνικα και να φτιάξουν μαζί με το Σύλλογο σκουφάκια, παπλώματα και ό, τι άλλο χρειάζονται, ώστε να τους τα προσφέρουν Ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Xeirotexnika, ράβοντας μαζί με τους επισκέπτες για τη δράση και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017 είναι αφιερωμένη στον χειροποίητο γάμο και βάπτιση

Οι επισκέπτες θα βρουν ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και βάφτιση, με ιδέες και σεμινάρια αφιερωμένα στις πιο σημαντικές στιγμές.

Θα βρουν υλικά για να δημιουργήσουν ότι επιθυμούν και φαντάζονται για την τελετή, για τους καλεσμένους, για τους ίδιους, για τις μοναδικές αυτές στιγμές της ζωής τους, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σεμινάρια για να πάρουν ιδέες και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα τα υλοποιήσουν όλα αυτά.

Craft Rooms με σεμινάρια για χειροποίητες κατασκευές για τον γάμο και τη βάπτιση

Στα Craft Rooms θα πραγματοποιούνται σεμινάρια χειροτεχνίας από έμπειρους δασκάλους, για Quilling Λουλούδι, διακόσμηση δηλαδή λαμπάδας με την τεχνική του quilling, για τη δημιουργία σταυρού για τη βάφτιση με κόκκινο κερί αργυροχοΐας, για χειροποίητα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, με την τεχνική του scrapbooking, για album βάφτισης με την τεχνική του Decoscrap, για χειροποίητα στέφανα γάμου με σύρμα και χάντρες.

DIY Room με σεμινάρια χειροτεχνίας

Αντίστοιχα, ιδέες για υπέροχες μοναδικές κατασκευές οι επισκέπτες θα βρουν και στο DIY Room, όπου επίσης θα πραγματοποιούνται σεμινάρια χειροτεχνίας από έμπειρους δασκάλους.

Στις παρουσιάσεις, που θα πραγματοποιούνται παράλληλα, θα μπορούν να ενημερωθούν για δημιουργίες για είδη γάμου και βάπτισης με Μετάξι & Κουκούλι, αλλά και να φτιάξουν μπομπονιέρες και να διακοσμήσουν το βιβλίο ευχών.

Η χειροτεχνία & η φιλοσοφία του DoItYourself αποτελούν τον πιο δημιουργικό τρόπο βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη. Αξίζει να την ενισχύουμε και να την γιορτάζουμε!

Όλα τα νέα για τη Χειροτέχνικα και στα social media:
Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό, 2,5 € (ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.