Αρχική » Newsroom » Ραντεβού στη Χειροτέχνικα για τη διοργάνωση του δικού σας DIY γάμου και βάφτισης
Χειροτέχνικα Do It Yourself xeirotexnika diy gamos vaptisi

Ραντεβού στη Χειροτέχνικα για τη διοργάνωση του δικού σας DIY γάμου και βάφτισης

Η δημιουργία είναι εκτόνωση και χαρά! Αν μάλιστα έρχεται να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά σας, για τις πιο υπέροχες προσωπικές στιγμές σας, όπως ο γάμος σας ή η βάφτιση των παιδιών σας, τότε γίνεται … ευλογία. Η Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY, στο ανοιξιάτικο ραντεβού της, για πρώτη φορά στο Helexpo Maroussi, 24, 25 & 26 Μαρτίου 2017 (10.00 με 21.00), υπόσχεται να δώσει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους χειροποίητο γάμο και βάπτιση.

Τι θα βρείτε και τι θα μάθετε στην Ανοιξιάτικη Χειροτέχνικα

Ιδέες και υλικά για να δημιουργήσετε μοναδικά και πρωτότυπα το δικό σας γάμο και βάπτιση, θα σας περιμένουν στα περίπτερα των εκθετών, ενώ θα μπορείτε να συμμετέχετε και σε workshops για να μάθετε τεχνικές, που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ό, τι έχετε φανταστεί.
Η χειροτεχνία και η φιλοσοφία του Do-It-Yourself εξελίσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, έναν δημιουργικό και εύκολο τρόπο ψυχαγωγίας, αλλά και τρόπο ζωής!
Στο φετινό ανοιξιάτικο ραντεβού της Χειροτέχνικα όμως, θα υπάρχουν λύσεις για οποιοδήποτε project έχετε κατά νου για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας. Οικονομικά και με όποιο συνδυασμό εσείς και μόνο επιθυμείτε, θα μπορέσετε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά και ακολούθως να λάβετε όλες τις χρήσιμες οδηγίες για να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις για το γάμο σας και τη βάφτιση του παιδιού σας.
Πρόκειται για μοναδικές στιγμές, που πάντα απαιτούν χρόνο και αγωνία για να βρεις αυτό το ιδιαίτερο που αρμόζει σε σένα. Επίσης, το κόστος ξεφεύγει όταν θέλεις να βάλεις την προσωπική σου πινελιά. Τη λύση έρχεται λοιπόν να δώσει η Χειροτέχνικα. Με τις σωστές υποδείξεις και συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζεσαι σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς γρήγορα, οικονομικά και με τη δική σου υπογραφή να κάνεις πραγματικότητά το όνειρό σου.
Η Χειροτέχνικα, μετά από τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, πλέον θα πραγματοποιείται και στο Helexpo Maroussi, εκπληρώνοντας το στόχο της να είναι σε διαφορετικές τοποθεσίες εντός Αττικής μέσα στο χρόνο.
Και φέτος, στη Χειροτέχνικα οι επισκέπτες θα βρουν τους προμηθευτές υλικών για να αγοράσουν τα υλικά τους, θα πραγματοποιηθούν hands-on σεμινάρια σε 5 χώρους intro σεμιναρίων, θα λειτουργήσει χώρος για ολοκληρωμένα σεμινάρια, χώρος Παρουσιάσεων και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.
Χειροτέχνικα γιορτή χειροτεχνίας xeirotexnika afisa
Όλα τα νέα για τη Χειροτέχνικα και στα social media:
Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00
Είσοδος για το κοινό, 2,5 € (ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.