Αρχική » Newsroom » Ξεκινάει η Χειροτέχνικα 2017 την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
χειροτεχνία και diy xeirotexnika festival handmade diy

Ξεκινάει η Χειροτέχνικα 2017 την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Όσοι αγαπούν τη χειροτεχνία ετοιμάζονται για το σπουδαιότερο festival!

Η Χειροτέχνικα ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα υποδεχτεί τους επισκέπτες σε μια γιορτή αφιερωμένη στη χειροτεχνία!

xeirotexnika festival handmade diyΘα βρεις πάνω από 150 σεμινάρια για εκμάθηση τεχνικών χειροτεχνίας και πάνω από 60 παρουσιάσεις τεχνικών για να μάθεις εφαρμογές σε ότι φτιάχνεις. Δες εδώ το πρόγραμμα των σεμιναρίων

Φέτος, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως ο Jonathon Marc Mentes, ο «μάγος» των χρωμάτων κιμωλίας. Θα βρίσκεται στις Παρουσιάσεις της Χειροτέχνικα και θα μας μυήσει στις σωστές τεχνικές εφαρμογής των χρωμάτων με υγρό πανί και με δύο χρώματα. Εκτός από το Jonathon, θα βρίσκονται πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της χειροτεχνίας που θα έρθουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δες εδώ το πρόγραμμα των παρουσιάσεων

Και επειδή festival χωρίς party δεν γίνεται, φέτος, το ftiaxto.gr, το απόλυτο site με projects χειροτεχνίας, γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Θα «γιορτάσει» τα γενέθλια του στη Χειροτέχνικα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κορίτσια του ftiaxto.gr από κοντά, να τους ρωτήσουν ότι επιθυμούν για τις δημιουργίες τους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα! Στα πλαίσια του εορτασμού των γενεθλίων του, τα κορίτσια του ftiaxto.gr ετοιμάζουν έναν «τοίχο» γεμάτο χειροτεχνία που θα παρουσιαστεί στη Χειροτέχνικα. Θα συγκεντρώσουν χειροτεχνίες από όσους αγαπούν να δημιουργούν, οι οποίοι θα στείλουν τις κατασκευές τους και θα τις αναδείξουν σε ένα μεγάλο τοίχο που θα βρίσκεται στη Χειροτέχνικα.

Χειροτέχνικα η γιορτή της χειροτεχνίαςΚαι οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα ρούχα που δεν τους αρέσουν πια, σε κάτι νέο!  Το «Hack your clothes» θα κάνει τους επισκέπτες να δουν τα ρούχα τους αλλιώς… Ένας χώρος αφιερωμένος στα do-it-yourself ρούχα!

Όλοι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα που θέλουν να τα αλλάξουν αλλά δεν ξέρουν το σωστό τρόπο. Ειδικοί από το χώρο της μόδας θα βρίσκονται και τις 3 ημέρες στο χώρο της Χειροτέχνικα. Θα δίνουν συμβουλές, λύσεις και ιδέες αλλαγής των ρούχων για να γίνουν πιο stylish. Θα λειτουργούν workshops για να μάθει ο καθένας να αλλάζει τα ρούχα του και παρουσιάσεις εντυπωσιακών μετατροπών. Οι επισκέπτες θα φέρουν τα παλιά τους ρούχα και θα τα μετατρέψουν  σε κάτι νέο και εντυπωσιακό!

Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία!

 

Χειροτέχνικα γιορτή DIY χειροποίητου xeirotexnika

sponsors xeirotexnika

3,4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου!

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα 2017

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ μετρό Ανθούπολη)

3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017

10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.