Αρχική » Hot Stuff » Ζώδια - Ωροσκόπια » Υδροχόος και Υγεία
Image

Υδροχόος και Υγεία

Ζώδιο Υδροχόος: Αίμα, Κνήμες

 

Ο Υδροχόος ελέγχει την κυκλοφορία του αίματος. ʼτομα με ισχυρή θέση του Υδροχόου στο Ωροσκόπιό τους, υποφέρουν από κιρσούς και αρτηριοσκλήρυνση, και το κρύο τα πειράζει πολύ. Το Ζώδιο αυτό ελέγχει επίσης τα οστά της κνήμης.

 

 

 

Ωροσκόπος Υδροχόος: Κυβερνά τον εγκεφαλικό ηλεκτρισμό, τα νεύρα (μαζί με τον Ωροσκόπο στους Διδύμους, που είναι διπλό Ζώδιο, γι’ αυτό και είναι των νεύρων), τις αρτηρίες, την κυκλοφορία στην περιφέρεια και τους αστραγάλους.

 

Το παρουσιαστικό του Υδροχόου, μια και πρόκειται για ανθρώπινο Ζώδιο, είναι συχνά πολύ όμορφο, με κανονικές γραμμές. Ένα χαρακτηριστικό σημείο είναι το χρώμα των ματιών, κατά κανόνα μπλε, που μας φέρνουν στο χρώμα ενός όμορφου καλοκαιριάτικου ουρανού. Τα ελαφρώς βιολετί μάτια είναι λιγότερο συχνά. Είναι αισθητός ένας κάποιος μαγνητισμός. Συχνά η νευρικότητα είναι πολύ φανερή. Ένας τέτοιος Ωροσκόπος συνεπάγεται μία αρκετά μεγάλη δόση τύχης. Συνθήκες απρόβλεπτες αλλά ευνοϊκές τείνουν να βγάλουν τα άτομα από την σφαίρα τις γέννησής τους. Η μεγάλη τους κοινωνικότητα επιτρέπει βοήθεια από τους φίλους. Αυτός είναι ο Ωροσκόπος (μαζί με τον Καρκίνο) που κάνει ευκολότερα ένα δημόσιο άντρα. Διότι ενώ τα άλλα Ζώδια είναι συχνά θύματα μίας μόδας, ο Ωροσκόπος στον Υδροχόο είναι αντίθετα ο προνομιούχος. Το παράτολμο μετριάζεται από την ζεστασιά που υπάρχει στις ανθρώπινες σχέσεις. Στον τομέα τις φυσιολογίας, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πιο συχνές ανωμαλίες, με ισχυρές προσβολές είναι οι διαταραχές στην καρδιά και στο αίμα που παρουσιάζονται συγχρόνως με νευρικά προβλήματα.

 

Πηγή :Astrorama

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.