ποτά στην παραλία

Γαμήλιο beach party : Ποτά και φαγητά στην παραλία

Βeach Party χωρίς ποτά δεν γίνεται

Άρα στα ποτά και στα δροσερά cocktails θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερο βάρος. Είναι σημαντικό να υπάρχει ελεύθερη κατανάλωση για τους καλεσμένους σας και να μην το σκέφτονται κάθε φορά που θέλουν ένα ακόμη ποτό.

Παρόλα αυτά, αν δεν θέλετε να ξεφύγετε από το budget σας, μπορείτε να συμφωνήσετε ποια ποτά θα σερβίρει το bar. Σίγουρα θα πρέπει να σερβίρει όλα τα βασικά ποτά και τουλάχιστον 2 ετικέτες (μάρκες) από το καθένα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει όλα τα ποτά μιας κάβας. Συζητήστε διεξοδικά τον τρόπο που θα χρεωθείτε για τα ποτά.

Σε ένα beach party όμως, δεν γίνεται να λείπουν και τα cocktails. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο barman (ή οι barmen) θα ετοιμάζει το βράδυ του γάμου σας διαφορετικά cocktails, το ένα πίσω από το άλλο. Αποφασίστε 2-3 διαφορετικά cocktails που θα σερβίρονται στο γαμήλιο πάρτυ σας, ώστε να διευκολύνεται και η ροή στο bar.

Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε το δικό σας cocktail για εκείνο το βράδυ. Ο υπεύθυνος του bar μπορεί να σας ετοιμάσει τις προτάσεις του, να τις δοκιμάσετε πριν τον γάμο και να αποφασίσετε ποια θα είναι η ειδική συνταγή cocktail που δημιουργήθηκε για τον δικό σας γάμο. Δώστε του το όνομα που του ταιριάζει και προτείνετε στους φίλους σας να το προτιμήσουν. Ως έκπληξη, μπορείτε να τυπώσετε τη συνταγή και να την προσφέρετε στους καλεσμένους. Είναι το δικό σας cocktail και δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Το Φαγητό

Και ας περάσουμε τώρα στο φαγητό. Αυτό εξαρτάται από το budget σας, από τις επιθυμίες σας, καθώς και από την σύνθεση των καλεσμένων. Μια οικονομική λύση είναι να υπάρχουν μόνο σνακ και finger food περαστά, για να συνοδεύουν το ποτό τους οι καλεσμένοι. Μερικά είδη canapé, κάποια κρύα και ζεστά σνακ, λίγα φρούτα για τη συνέχεια, θα έχουν σίγουρα το μικρότερο κόστος.

Αν όμως αρκετοί από τους καλεσμένους σας είναι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, καλό είναι να υπάρχει ένας, έστω μικρός, μπουφές. Σε αυτόν μπορούν να περιλαμβάνονται περισσότερες κρύες και ζεστές γεύσεις, που δεν απαιτούν όμως μαχαιροπίρουνο. Το πηρούνι θα πρέπει να είναι αρκετό. Αν βέβαια έχετε τραπέζια και καρέκλες για όλους τους καλεσμένους ή έστω για το μεγαλύτερο αριθμό τους, τότε οι επιλογές σας για τον μπουφέ δεν περιορίζονται όσο στην προηγούμενη περίπτωση. Οι υπεύθυνοι του catering με το οποίο θα συνεργαστείτε θα σας συμβουλέψουν σε αυτό το θέμα και θα πρέπει να τους εμπιστευτείτε.

Για τη γαμήλια τούρτα θα σας προτείναμε μια τούρτα σε καλοκαιρινά χρώματα, διακοσμημένη με θαλασσινά στοιχεία, όπως αυτή στην παρακάτω φωτογραφία.

gamilia tourta gia ton gamo sas sti thalassa

Για τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το πάρτυ θα είναι σε πλήρη εξέλιξη, μερικά δροσιστικά φρούτα και άφθονο παγωτό, κρίνονται απαραίτητα για να αναπτερώσουν το ηθικό των χορευταράδων φίλων σας και για να δώσουν ενέργεια σε όλους, ώστε το πάρτυ να συνεχιστεί με ακόμη περισσότερο κέφι.

Το γαμήλιο πάρτυ σε μια παραλία χρειάζεται ικανούς συνεργάτες και κυρίως επαγγελματίες που να γνωρίζουν και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου περιβάλλοντος. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε καλή έρευνα, ώστε να καταλήξετε στους καλύτερους.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του αφιερώματος και οργανωθείτε

Ο απόλυτος οδηγός για να οργανώσετε τον γάμο σας στην παραλία

Τα βασικά ενός γάμου δίπλα στη θάλασσα

Πού θα οργανώσετε ένα beach wedding party

Νυφική και γαμπριάτικη εμφάνιση στην παραλία

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες & δωράκια με θαλασσινό θέμα

Η διακόσμηση ενός γαμήλιου beach party

Γαμήλιο beach party : Ποτά & φαγητά στην παραλία

Αν σας αρέσουν το άρθρο και οι ιδέες που μοιραστήκαμε μαζί σας, μοιραστείτε τις κι εσείς με τους φίλους σας κάνοντας Like, G+1, Tweet, Share

 

Για το Τέλειος Γάμος

Βιβή Κωτούλα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.