colaz_fin

Ζαχοπουλειάδα, Σαρκοζειάδα, Πασχαλειάδα

Καλή χρονιά σας έχω ευχηθεί; Όχι!

Σας εύχομαι λοιπόν καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε, στη ζωή σας να το βρείτε!!!

Μετά από τόσα παράξενα, παράλογα και παλαβά που ακούγονται ολημερίς και ολονυχτίς σε αυτόν τον τόπο, είπα να πω κάτι φυσιολογικό. Να αισθανθώ άνθρωπος βρε αδελφέ! Φυσιολογικός άνθρωπος, που ζει τη ζωή του, εύχεται στους συνανθρώπους του και περιμένει το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Ελπίζει τουλάχιστον…

Δύσκολο όμως. Πολύ δύσκολο να καταφέρω το στόχο μου. Γιατί εγώ και άλλοι πολλοί δημοσιογράφοι δεν είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι. Είμαστε κάτι άλλο εμείς. Απροσδιορίστου… Δεν μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε από οτιδήποτε διαδραματίζεται στο δημόσιο βίο. Έτσι κάθε μας συζήτηση γυροφέρνει στην επικαιρότητα και ξενερώνουμε όποιον φυσιολογικό άνθρωπο, τύχει να κάθεται κοντά μας και να μας ακούει. Άσε που οι φυσιολογικοί άνθρωποι μας κοιτούν πλέον όλους με μισό μάτι (και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε) και επιδιώκουν να ακούσουν τι πιστεύουμε εμείς που τα «ζούμε όλα από μέσα» λέει, για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν αυτόν τον τόπο.

Εδώ και μέρες, ασχολούμαστε λοιπόν, με τη ΖΑΧΟΠΟΥΛΕΙΑΔΑ, τη ΣΑΡΚΟΖΕΙΑΔΑ και αισίως την ΠΑΣΧΑΛΕΙΑΔΑ. Ξεχάσαμε το ασφαλιστικό, την ακρίβεια και ότι μας απασχολούσε μέχρι χθες. Εμείς, γιατί ο φυσιολογικός κόσμος, μία χαρά τα ζει και τα θυμάται καθημερινά. Αλλά το βράδυ, όταν κάθεται στον καναπέ του, για να παρακολουθήσει δελτίο ειδήσεων, επιλέγει συνειδητά και γουστάρει να μην ακούσει για τίποτα από όλα αυτά. Αφού τα συζητάμε στο γραφείο, στο καφενείο, στο σούπερ μάρκετ σου λέει, γιατί να μην ακούσουμε κάτι άλλο πιο ιντριγκαδόρικο το βράδυ από την τηλεόραση;

Επιλέγουν λοιπόν τη Ζαχοπουλειάδα, με τον κομιστή, το ροζ σκάνδαλο, το επίμαχο dvd και το Πρώτο ΘΕ (από το Θέμος) ΜΑ (από το Μάκης) και τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Επιλέγουν τη Σαρκοζειάδα, με τον play boy Γάλλο πρόεδρο και την καλίγραμμη καλή του, που δεν έχω καταλάβει εάν έχουν παντρευτεί ή όχι ακόμη και αν ετοιμάζονται για το διάδοχο ή όχι ακόμη.

Επιλέγουν τέλος την Πασχαλειάδα και τον αγέραστο τραγουδιστή που κατάφερε τώρα, να ξαναγίνει πατέρας, αλλά το έκρυψε από όλους και πρωτίστως παραμύθιασε τη γυναίκα του.

Έλεος! Δημοσιογράφος είμαι κι εγώ και ασχολούμαι με αυτά όλη την ημέρα. Και ρεπό να έχω, ανοίγω τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, μήπως και πουν καμία λεπτομέρεια που μου έχει διαφύγει. Συναντάω κόσμο … αυτόν το φυσιολογικό που λέγαμε και πιο πριν… και με ρωτούν τι και πως για το κάθε θέμα ξεχωριστά. Μήπως εγώ «από μέσα» ξέρω κάτι παραπάνω για να ικανοποιήσω την περιέργειά τους.

Επαγγελματίας κουτσομπόλα είμαι κι εγώ αλλά βαρέθηκα πια. Τώρα, θέλω όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι να κάνω σχέδια για το νέο έτος. Και να αγωνιστώ για να πετύχω τους νέους μου στόχους, για να μη βρεθώ πάλι στο τέλος και αυτής της χρονιάς, να κλαψουρίζω ότι δεν κατάφερα να αλλάξω τίποτα από αυτά που ονειρευόμουν.

Σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο. Κλείστε τα αυτιά σας σε αυτό το βομβαρδισμό άχρηστων πληροφοριών για ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί τα θέματα είναι σοβαρά, αλλά ως εκεί και όχι παραπέρα. Ασχοληθείτε με τη δική σας ιδιωτική ζωή και προσπαθήστε να είστε καλά και ευτυχισμένοι.

Αυτά! Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!


Για το
www.teleiosgamos.gr
Μαρία Παύλου

mpavlou(@)teleiosgamos.gr


Η Μαρία Παύλου είναι μάχιμη Δημοσιογράφος εδώ και 16 συναπτά έτη. Έχει αρθρογραφήσει σε αθλητικές εφημερίδες και εδώ και αρκετά χρόνια εκπέμπει από τα δημοτικά ραδιοφωνικά κύματα του 9,84FM και στελεχώνει δυναμικά την δημοσιογραφική ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA CHANNEL. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αγ. Παύλο στο κέντρο της Αθήνας.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.