Οι γάμοι των επωνύμων για το 2011

Συγκεντρώσαμε αρκετούς από τους διάσημους γάμους του 2011 σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ένα άρθρο μας στο magazine του teleiosgamos.gr για να κάνουμε μαζί σας μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει.

Ανάμεσά τους θα βρείτε γάμους με ιδιαίτερο γούστο, rock γάμους, γάμους ακριβούς και εξεζητημένους, γάμους παραδοσιακούς, πολιτικούς γάμους, γάμους βασιλικούς, αλλά και γάμους εξωτικούς! Όλα τα είδαμε τη χρονιά που πέρασε! Κάθε γάμος είχε το στυλ του.

Από κάποιους έχει ενδιαφέρον να πάρετε ιδέες, από κάποιους άλλους είναι σώφρον να πάρετε παραδείγματα προς αποφυγή. Ο καθένας θα κρίνει σύμφωνα με την αισθητική και τα standards του.

famous weddings 2011
Άλμπουμ Famous Weddings 2011 στο Facebook

Στη σελίδα μας στο Facebook έχουμε δημιουργήσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από τους γάμους των επωνύμων που έγιναν το 2011. Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες του και σχολιάστε για να μοιραστείτε τη γνώμη σας για τον καθένα!

Στο wedding blog είχαμε γράψει αναλυτικά για μερικούς από αυτούς τους γάμους και μπορείτε να τους θυμηθείτε κι εσείς διαβάζοντας τις αναρτήσεις της κατηγορίας Famous Weddings.