Τα χρώματα του φθινοπώρου 2012 στη γυναικεία μόδα

Σύμφωνα με το fashion report της Pantone, τα Top10 χρώματα που θα επικρατήσουν στη μόδα για γυναίκες, το φθινόπωρο του 2012, είναι αυτά που βλέπετε στην εικόνα που ετοιμάσαμε!

φθινοπωρινά χρώματα από την Pantone για τη γυναικεία μόδα

Στην εικόνα συμπεριλάβαμε όλους τους κωδικούς που ίσως χρειαστείτε αν αναζητήσετε κάποιο από τα χρώματα για οποιοδήποτε λόγο. Βλέπετε, στο γούστο τίποτε δεν είναι περιοριστικό. Το ότι αυτά τα χρώματα προτείνονται ως τοπ για τη γυναικεία μόδα, δεν σημαίνει ότι αν μας αρέσουν δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Φθινόπωρο έρχεται και θα αλλάξουμε τη διακόσμηση του σπιτιού, ίσως αλλάξουμε κουρτίνες ή το χρώμα σε κάποιο τοίχο του σπιτιού ή ακόμη ίσως χρειαστούμε ιδέες για τον στολισμό ενός φθινοπωρινού γάμου ή μιας φθινοπωρινής βάπτισης και της αντίστοιχης δεξίωσης. Μερικά από τα χρώματα αποτελούν όμορφες προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Rose Smoke ή το Bright Chartreuse

Στο Top10 περιλαμβάνεται και το tangerine tango που έχει αναδειχθεί ως το χρώμα της χρονιάς 2012 από την Pantone και είναι επίσης ένα ωραίο χρώμα για το φθινόπωρο. Το φαντάζομαι ως χρώμα σε ένα φθινοπωρινό πανωφόρι, αλλά και σε κεριά διαφόρων μεγεθών που διακοσμούν το κέντρο ενός τραπεζιού ή το τραπέζι των ευχών!

Διαβάστε επίσης στο site της Pantone τα Must haves για το φθινόπωρο 2012, που προτείνουν άνθρωποι από τον χώρο της μόδας.