Τι ώρα δύει ο ήλιος την ημέρα του γάμου bride and groom on green grass field

Μάθε ποια ώρα θα είναι το ηλιοβασίλεμα την μέρα που παντρεύεσαι

Το ηλιοβασίλεμα χαρίζει ίσως τις πιο ρομαντικές στιγμές της ημέρας και μας γεμίζει με υπέροχα συναισθήματα, όπως και τα χρώματα που αλλάζει ο ουρανός και τα πάντα γύρω μας.

Πολλά ζευγάρια θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων την ώρα που δύει ο ήλιος την ημέρα του γάμου τους, ώστε να ορίσουν την κατάλληλη ώρα για το μυστήριο. Σκοπός είναι, είτε το μυστήριο να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος (αν γίνεται σε ανοιχτό χώρο), είτε αυτό να συμπέσει χρονικά με την καθιερωμένη φωτογράφηση αμέσως μετά τον γάμο. Και οι φωτογράφοι, άλλωστε, συμβουλεύουν τα ζευγάρια για την κατάλληλη ώρα, ώστε να έχουν το κατάλληλο φυσικό φως, για το καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες.

Έτσι, μετά την καθιερωμένη ετήσια ανάρτηση με τις ημερομηνίες που έχει πανσέληνο, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε αυτή την ανάρτηση για να μαθαίνετε εύκολα και γρήγορα την ώρα που ανατέλλει και δύει ο ήλιος την ημέρα που σας ενδιαφέρει. Για τον σκοπό αυτό υπάρχει σχετική εφαρμογή που θα βρείτε εδώ για την Αθήνα και μπορείτε να επιλέξετε εσείς όποιον άλλο τόπο σας ενδιαφέρει.

Αρκεί να επιλέξετε Μήνα και Έτος και θα σας εμφανίσει ανά ημέρα την ώρα ανατολής, δύσης και άλλα στοιχεία που ίσως σας φανούν χρήσιμα.

Για παράδειγμα, ας θεωρήσουμε ότι θέλετε να μάθετε ποια ώρα έχει ηλιοβασίλεμα στις 26 Ιουλίου του 2023. Θα επιλέξετε τον μήνα Ιούλιο και στο έτος θα επιλέξετε 2023. Θα πατήσετε το Go button και ο πίνακας που θα δημιουργηθεί θα σας εμφανίζει όλες τις ημέρες του Ιουλίου και τα σχετικά στοιχεία. Έτσι, μπορείτε να πάτε στη γραμμή 26 και να σημειώσετε την ώρα που ανατέλλει και δύει ο ήλιος στις 26 Ιουλίου του 2023.

Είναι τόσο απλό όσο δεν φαντάζεστε!

Αν πρόκειται να παντρευτείτε σε άλλη περιοχή από αυτή που βρίσκετε στοιχεία όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Η διαφορά για περιοχές εντός Ελλάδας δεν ξεπερνά τα 4-5 λεπτά, και αυτό στις περιπτώσεις που ενώ βρίσκεστε για παράδειγμα στην Κέρκυρα, ο γάμος σας θα γίνει στη Ρόδο.

Δοκιμάστε να βάλετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και οργανωθείτε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!