Αρχική » Beyond Weddings » Μάθε ποια ώρα θα είναι το ηλιοβασίλεμα την μέρα που παντρεύεσαι

Μάθε ποια ώρα θα είναι το ηλιοβασίλεμα την μέρα που παντρεύεσαι

Το ηλιοβασίλεμα χαρίζει ίσως τις πιο ρομαντικές στιγμές της ημέρας και μας γεμίζει με υπέροχα συναισθήματα, όπως και τα χρώματα που αλλάζει ο ουρανός και τα πάντα γύρω μας.

ηλιοβασίλεμα
Μάθε την ώρα του ηλιοβασιλέματος για την ημέρα που σε ενδιαφέρει

Πολλά ζευγάρια θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων την ώρα που δύει ο ήλιος την ημέρα του γάμου τους, ώστε να ορίσουν την κατάλληλη ώρα για το μυστήριο. Σκοπός είναι, είτε το μυστήριο να εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος (αν γίνεται σε ανοιχτό χώρο), είτε αυτό να συμπέσει χρονικά με την καθιερωμένη φωτογράφηση αμέσως μετά τον γάμο. Και οι φωτογράφοι, άλλωστε, συμβουλεύουν τα ζευγάρια για την κατάλληλη ώρα, ώστε να έχουν το κατάλληλο φυσικό φως, για το καλύτερο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες.

Έτσι, μετά από την καθιερωμένη ετήσια ανάρτηση για τις ημερομηνίες που έχει πανσέληνο, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε αυτή την ανάρτηση για να μαθαίνετε εύκολα και γρήγορα την ώρα που ανατέλλει και δύει ο ήλιος την ημέρα που σας ενδιαφέρει. Για τον σκοπό αυτό υπάρχει η εφαρμογή που βλέπετε εδώ

[wolframalphawidget id=”38ca89564b2259401518960f7a06f94b” output=”iframeOpenExpand”]

Η εφαρμογή αυτή, καταλαβαίνει τη γεωγραφική θέση του υπολογιστή σας και όταν γράψετε στο ανάλογο πεδίο την ημερομηνία για την οποία θέλετε να μάθετε την ώρα που έχει ηλιοβασίλεμα, ανατρέχει στη βάση δεδομένων που διαθέτει και στο παράθυρο (pop up) που θα ανοίξει στην οθόνη σας, εμφανίζει τις ανάλογες πληροφορίες.

Την ημερομηνία πρέπει να την γράψετε με την εξής μορφή: ηη/μμ/εεεε

Για παράδειγμα, ας θεωρήσουμε ότι θέλετε να μάθετε ποια ώρα έχει ηλιοβασίλεμα στις 26 Ιουλίου του 2014. Στο πεδίο της ημερομηνίας θα γράψετε 26/07/2014 και η εφαρμογή θα σας απαντήσει, σε pop up παράθυρο, με τις πληροφορίες για την ώρα που ανατέλλει και δύει ο ήλιος στις 26 Ιουλίου του 2014.

Είναι τόσο απλό όσο δεν φαντάζεστε!

Αν πρόκειται να παντρευτείτε σε άλλη περιοχή από αυτή που βρίσκεστε όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, γιατί η διαφορά για περιοχές εντός Ελλάδας δεν ξεπερνά τα 4-5 λεπτά, και αυτό στις περιπτώσεις που ενώ βρίσκεστε για παράδειγμα στην Κέρκυρα, ο γάμος σας θα γίνει στη Ρόδο.

Δοκιμάστε να βάλετε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και οργανωθείτε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια!