Μαζί για μια ζωή man in gray suit jacket wearing sunglasses

Επέτειος Γάμου : 80 χρόνια γάμου με βραβείο!

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Αμερική, ο John και η Ann Betar, απέκτησαν τον τίτλο του ζευγαριού με τα περισσότερα χρόνια γάμου! 80 χρόνια γάμου + … Το ζεύγος παντρεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου του 1932 και στην επέτειο γάμου στις 25 Νοεμβρίου 2012 έκλεισαν 80 ολόκληρα χρόνια γάμου.

zevgari me 80 xronia gamou
Μια ζωή μαζί – photo via Pinterest

Ο οργανισμός Worldwide Marriage Encounter (WWME), που μέσα από τις δράσεις του έχει σκοπό να τονίσει την σπουδαιότητα των Χριστιανικών γάμων και να δείξει στα νέα ζευγάρια ότι ένας γάμος μπορεί να διαρκέσει πάρα πολύ, καλεί κάθε χρόνο τους φίλους και τους συγγενείς ζευγαριών, για να τα προτείνουν ως υποψήφια ζευγάρια με πολλά χρόνια γάμου, και στο τέλος να αναδειχθεί εκείνο με τα περισσότερα! Στις 10 Ιανουαρίου 2013 έληξε η φετινή προθεσμία για τις προτάσεις υποψηφιοτήτων και το ζευγάρι με τα περισσότερα χρόνια γάμου στην Αμερική είναι ο John και η Ann. Οι διοργανωτές δεν αποκλείουν βέβαια να υπάρχει και κάποιο άλλο ζευγάρι με ακόμη περισσότερα χρόνια γάμου, που να μην είχε όμως προταθεί από φίλους και συγγενείς, σύμφωνα με τη διαδικασία.

Ο John και η Ann ήταν γείτονες και μάλιστα ο John πήγαινε συχνά την Ann στο σχολείο με το αυτοκίνητό του. Ενώ η Ann ήταν αναγκασμένη να παντρευτεί κάποιον άλλο άντρα, όπως είχε αποφασίσει ο πατέρας της γι’ αυτή, κλέφτηκαν με τον John, πήγαν στην Νέα Υόρκη και παντρεύτηκαν. Από τότε πέρασαν 80+ χρόνια που ζούνε αγαπημένοι, έχοντας αποκτήσει 5 παιδιά, 14 εγγόνια και 16 δισέγγονα!

Τους ευχόμαστε να τα εκατοστήσουν και αυτά που έρχονται να είναι ακόμη καλύτερα από τα 80 που πέρασαν!

Η φωτογραφία είναι από το Pinterest και ΔΕΝ απεικονίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο δελτίο τύπου του wwme