stop motion video γάμου

Γάμος σε Stop Motion Video

Τα Stop Motion βίντεο γάμου

Τα Stop Motion βίντεο γάμου είναι μια τάση που κερδίζει διαρκώς οπαδούς και όχι άδικα κατά τη γνώμη μας!Πρόκειται για ολιγόλεπτα videos που δεν προέρχονται όμως από τη βιντεοσκόπηση του γάμου και της προετοιμασίας, αλλά από τη φωτογράφηση κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών, κατά τη διάρκεια του γάμου και αργότερα της δεξίωσης.

Για να δημιουργηθεί ένα stop motion video γάμου χρειάζονται χιλιάδες φωτογραφίες που θα έχουν τραβηχτεί διαδοχικά, με διαφορά ίσως και κλάσματος δευτερολέπτου μεταξύ των κλικ που θα γίνονται, έχοντας τη μηχανή σταθερή στο ίδιο σημείο για όσο διάστημα φωτογραφίζεται η ίδια σκηνή.

Η συρραφή όλων αυτών των διαδοχικών φωτογραφιών, σε συνδυασμό με τη γρήγορη εναλλαγή από την μία φωτογραφία στην επόμενη, καθώς και με το κατάλληλο μουσικό κομμάτι, μπορεί να δώσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για το video του γάμου σας, που θα βλέπετε και θα ξανά – βλέπετε, ανακαλύπτοντας κάθε φορά και κάτι διαφορετικό! Πόσο  σίγουροι είστε ότι θα έχετε παρατηρήσει με την πρώτη φορά, που θα το δείτε, όλες τις χορευτικές φιγούρες που κάνουν τα νυφικά παπούτσια;

Τα stop motion videos απαιτούν μια τεχνική που μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά δεν είναι.

Ο φωτογράφος και εκείνος που θα φτιάξει το video (που μπορεί να είναι ο ίδιος φωτογράφος) πρέπει να ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψουν σε αυτό το project. Γιατί ένα stop motion video απαιτεί τεχνογνωσία, αλλά και αρκετό χρόνο τόσο για τις λήψεις, όσο και για την επεξεργασία.

Η ίδια τεχνική stop motion συνηθίζεται να χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για τα Save the Date video που ετοιμάζουν τα ζευγάρια, τα οποία προγραμματίζουν να παντρευτούν, με σκοπό να ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους, αλλά και για το προσκλητήριο του γάμου, τον αρραβώνα ή μια pre-wedding φωτογράφηση.

Έχουμε αναφερθεί όμως και παλιότερα σε stop motion videos που δημιουργήθηκαν ως ένας εναλλακτικός τρόπος για την πρόταση γάμου.

Δείτε ένα video γάμου σε stop motion για να καταλάβετε καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

 

Αν σας αρέσει η ιδέα που μοιραζόμαστε μαζί σας, μοιραστείτε τη κι εσείς με τους φίλους σας πατώντας Like! στο άρθρο μας.

Βιβή Κωτούλα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.