Αρχική » Yes I Do » Αρραβώνας » Πρόταση γάμου σε stop motion video
protasi gamou se stop motion video

Πρόταση γάμου σε stop motion video

Αν νιώθετε ότι σας είναι δύσκολο να κάνετε πρόταση γάμου στην καλή σας με έναν από τους κλασικούς τρόπους ή αν είστε από τους άντρες που δεν μιλούν πολύ, τότε ένα stop motion video για την πρόταση γάμου είναι μια πολύ καλή ιδέα για την βάλετε σε εφαρμογή και να πάρετε ως απάντηση το πολυπόθητο «I Do».

Ποια γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί σε μια πρόταση γάμου, όπως αυτή του video που ακολουθεί;

Για να φτιάξετε ένα stop motion video θα χρειαστεί ένα πλήρες concept στο μυαλό σας, καλή προετοιμασία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και φυσικά πολύ καλή διάθεση και χρόνος.

Θα πρέπει να στήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή κάπου σταθερά και να τραβήξετε διαδοχικά εκατοντάδες φωτογραφίες, τις οποίες στη συνέχεια θα συρράψετε μεταξύ τους με γρήγορες εναλλαγές από τη μία στην άλλη, έχοντας βέβαια την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.

Λήψεις και από το εξωτερικό περιβάλλον θα δώσουν μια αίσθηση ζωντάνιας στο video που θα φτιάξετε. Γι’ αυτό θα είναι ωραίο αν η εισαγωγή σας γίνει με πλάνα από σύννεφα που κινούνται αποκαλύπτοντας τον ήλιο που ανατέλλει…..

Και αυτές οι λήψεις θα μπορούσαν να γίνουν στο αγαπημένο σας σημείο, όπως σε ένα λόφο από τον οποίο σας αρέσει να βλέπετε όλη την πόλη φωτισμένη ή στην αγαπημένη σας παραλία!

Αν σας αρέσει η ιδέα που μοιραστήκαμε μαζί σας, μοιραστείτε τη κι εσείς με τους φίλους σας πατώντας Like! στο άρθρο μας.

Για το Teleios Gamos
Βιβή Κωτούλα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.