Γιορτάζουν το διαζύγιο με τούρτες διαζυγίου

Είμαι σε ένα βlog για γάμους, αλλά τι να κάνω που έπεσα πάνω σε κάτι που έχει σχέση με το διαζύγιο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Άλλωστε τα διαζύγια είναι πλέον συχνό φαινόμενο, και έχουμε όλοι λίγο – πολύ εξοικειωθεί με αυτά. Μάλλον όμως κανείς δεν το θεωρεί ευχάριστο γεγονός, εκτός ίσως από αυτούς που το βιώνουν. Πότε μόνο ο ένας, πότε και οι δύο.

Μέχρι τώρα ήξερα ότι γίνονταν γλέντια όταν έβγαινε ένα διαζύγιο που ήθελε κάποιος διακαώς να αποκτήσει. Γυναικοπαρέες και αντροπαρέες ή mix & match παρέες άλλες φορές, τα έπιναν, γλένταγαν και έπιναν στην υγειά της “ελευθερίας”.

Τελικά στο εξωτερικό, πρωτοπόροι πάντα, το έχουν πάει ήδη λίγο παρακάτω και γιορτάζουν το διαζύγιό τους με μια τούρτα (divorse cake)! Σε πόσο καιρό υπολογίζετε να γίνεται μόδα κι εδώ;

Δείτε μερικές φωτογραφίες για να καταλάβετε

τούρτα διαζυγίου από χαρτιά διαζυγίων
Αυτή η τούρτα διαζυγίου φτιάχτηκε από χαρτιά διαζυγίου
τούρτα διαζυγίου που η νύφη κρατά το κεφάλι του γαμπρού
Η τούρτα "καταρρέει" και η νύφη κρατά το κεφάλι του γαμπρού
Οι πρώην σύζυγοι στην τούρτα διαζυγίου βγάζουν τα όπλα
Η τούρτα χωρίζεται στη μέση, όπως η κοινή ζωή τους και βγαίνουν τα όπλα
τούρτα για το διαζύγιο με μήνυμα
τούρτα για το διαζύγιο που η πρώην οδηγεί τον πρώην στα σκουπίδια
τούρτα διαζυγίου που η νύφη σπρώχνει τον γαμπρό
ο πρώην γαμπρός γκρεμοτσακίζεται μετά από τη κλωτσιά της πρώην νύφης

Φωτογραφίες βρήκα κι άλλες … πολλές, με διάφορα θέματα, άλλα πιο σόκιν, αλλά πιο αιματηρά. Δεν υπάρχει όριο στις τούρτες που επιλέγουν οι χωρισμένοι, οι οποίοι αν και το τραγούδι λέει ότι δεν γιορτάζουνε ποτέ, εκείνοι μάλλον του δίνουνε και καταλαβαίνει. Και καλά κάνουν, γιατί η ζωή δεν σταματά! Περνά και πρέπει να τη ζούμε όπως νιώθουμε καλά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.