Αρχική » Beyond Weddings » Όταν τα παρανυφάκια είναι μικρά

Όταν τα παρανυφάκια είναι μικρά

Όταν τα παρανυφάκια είναι πολύ μικρά σε ηλικία, μπορεί να συμβούν απίστευτα πράγματα σε ένα γάμο και να κλέψουν αυτά την παράσταση στην κυριολεξία. Αν και είναι τόσο χαριτωμένα και τα ευτράπελα που μπορεί να προκαλέσουν θα μείνουν αξέχαστα στη μνήμη όλων, για ένα σημαντικό γεγονός όπως ο γάμος, που είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο, καλό είναι να μην το ρισκάρετε.

Το video που ακολουθεί παρουσιάζει δύο εκπληκτικά παρανυφάκια που δεν καταλαβαίνουν τίποτε μπροστά στο παιχνίδι. Όσο και να προσπαθούν οι μεγάλες παράνυφες να τα επαναφέρουν στην τάξη, δεν καταφέρνουν και πολλά.

Παρανυφάκια
Ευτράπελα με παρανυφάκια

Ειδικά το ένα παρανυφάκι είναι όλα τα λεφτά!!! Στο τέλος μέχρι και τις σαγιονάρες στα χέρια θα βάλουν και θα χτυπούν ρυθμικά παλαμάκια! Απόδειξη για το ότι έκλεψαν την παράσταση είναι το γεγονός ότι μια κάμερα τραβά μόνο αυτά!

Γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα στον γάμο να προτιμήσετε παρανυφάκια που είναι τουλάχιστον 7-8 ετών κι έχουν μεγαλύτερη συναίσθηση του που βρίσκονται και ποιες είναι οι αρμοδιότητες και ο ρόλος τους. Έτσι και θα σας βοηθήσουν πραγματικά, κρατώντας την ουρά του νυφικού και μοιράζοντας ρύζι, αλλά και δεν θα αποσπούν την προσοχή των άλλων, ούτε θα εμποδίζουν τον φωτογράφο και τον βιντεολήπτη να κάνουν την δουλειά τους.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.