Updated : Στις 5 Ιουνίου παντρεύεται η Μαριέττα Χρουσαλά


Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίστας
Το site για τον γάμο

Έφτασε σχεδόν η ώρα η καλή και για τη Μαριέττα Χρουσαλά. Η μέρα του γάμου της, που προετοιμάζει εδώ και πολύ καιρό, έχοντας κάνει αρκετές εμφανίσεις και δηλώσεις τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα περιοδικά.

Στις 5 Ιουνίου, θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Λέων Πατίτσα στον Αγ. Γεώργιο στο Καβούρι, ενώ η δεξίωση θα γίνει στο Island.

Κουμπάροι του ζευγαριού ο Νίκος Τσάκος, φίλος του γαμπρού και η σύζυγός του Σήλια Κριθαριώτη, που έχει αναλάβει τελικά και το νυφικό.

Η Μαριέττα και ο Λέων έχουν δημιουργήσει και site για τον γάμο τους, το *** ώστε να έχουν την ευκαιρία όλοι να τους γνωρίσουν καλύτερα και να ενημερωθούν για τον γάμο τους. Άλλωστε, όπως είχε εξηγήσει και η ίδια, είναι πολλοί οι συγγενείς του γαμπρού και οι φίλοι της οικογένειας που ζουν στο εξωτερικό και δεν γνωρίζουν τη νύφη, οπότε το site είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξει αυτό. Τα βιογραφικά τους, τα οποία δημοσιεύονται στο site, βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς να τους ευχηθούμε Καλά Στέφανα!

Update 16/6/2010 : Το συγκεκριμένο site δεν υπάρχει πια, όπως διαπίστωσα πριν λίγο. Προφανώς μετά τον σάλο με το ΑΒΕΡΩΦ και το γαμήλιο πάρτυ, φωτογραφίες του οποίου κυκλοφόρησαν σε εφημερίδες, blogs και άλλα Μέσα, δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιήσουν το site, όπως συνηθίζεται, για να αναρτήσουν σε αυτό φωτογραφίες από τον γάμο!

Update 7/4/2011 : Το site αφαιρέθηκε, γιατί πλέον οδηγεί σε σελίδα που περιλαμβάνει μόνο διαφημίσεις από το google

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.