Αρχική » Ομορφιά » Υγεία & Ευεξία » 10 tips για να αποκτήσετε ενέργεια!!!
Image

10 tips για να αποκτήσετε ενέργεια!!!

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα! Εκτός από τις προετοιμασίες του γάμου, θα πρέπει να σκεφτείτε και τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας. Εκτός από τις θεραπείες προσώπου, την περιποίηση των μαλλιών σας, οφείλετε να φροντίσετε την σιλουέτα σας και ταυτόχρονα να έχετε ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του γάμου σας! Ακολουθείστε τις συμβουλές μας για να είσαστε μια κομψή και γεμάτη ενέργεια και ευχάριστη διάθεση νύφη. 

 

1: Να κινείστε! Θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι καλύτερη από καμία δραστηριότητα. Εάν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο για γυμναστήριο, προσπαθήστε να περπατάτε τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε μέρα, από το να μην ασκείστε καθόλου.

 

2: Προγραμματίστε την άσκησή σας, την γυμναστική σας. Φροντίστε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα την άσκηση και να την έχετε ως  προτεραιότητα.

 

3: Διασκεδάστε. Δεν αγαπούν όλοι την γυμναστική, αλλά οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να βρούμε μερικές δραστηριότητες που θα μας διασκεδάζουν και συγχρόνως θα ασκούμαστε. Προσπαθήστε να κάνετε την γυμναστική, διασκέδαση!

 

4: Ανακαλύψτε τη φίλη που λατρεύει την γυμναστική. Βρείτε μια φίλη ή ένα μέλος της οικογένειάς σας για να ασκείστε μαζί. Υποστηρίζοντας η μία την άλλη, θα είσαστε και οι δυο σε κίνηση.

 

5: Χάσατε προπόνηση; Μην τα παρατάτε…συνεχίστε με την επόμενη.

 

6: Κάντε το ρουτίνα. Η τακτική άσκηση είναι το κλειδί για να είσαστε σε φόρμα.

 

7: Γίνετε οξυδερκής με την άσκηση! Ενημερωθείτε για τη φυσική κατάσταση και σωματική δραστηριότητα μέσω των βιβλίων, των περιοδικών, των εφημερίδων, των συμβούλων υγείας και των φίλων.

 

8: Δώστε προσοχή στη διατροφή. Μια ισορροπημένη διατροφή χαμηλή στα λιπαρά, πλούσια όμως σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες θα σας χαρίσει ενεργεία και δύναμη για το καινούργιο τρόπο ζωής σας.

 

9: Βάλετε στόχους. Θέστε και σύντομους και μακροπρόθεσμους στόχους που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αξιοποιήστε τους και βάλτε τους σε εφαρμογή σύντομα.

 

10: Χαρείτε! Απολαύστε και ευχαριστηθείτε την καινούργια σας ενέργεια και ζωτικότητα, καθημερινά. Διαδώστε το σε όλους…γιατί το να διατηρήστε σε φόρμα είναι μια υπέροχη αίσθηση!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.