Image

20 τρόποι για να μην πανικοβληθείτε…


..την ημέρα του γάμου σας!

Φτάνει η μέρα του γάμου σας και έχετε μπει στην τελική ευθεία με τις προετοιμασίες. Σίγουρα, δεν μπορείτε να τα αναλάβετε όλα μόνο εσείς και ο γαμπρός. Χρειάζεστε και την βοήθεια κάποιων συγγενών και φίλων. Για το λόγο αυτό, ορίστε στον καθένα να αναλάβει ορισμένες τελικές προετοιμασίες & λεπτομέρειες, ανάλογα με τις δυνατότητές του. Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε να γράψετε τι ακριβώς θα πρέπει να φροντίσετε λίγο πριν τον γάμο (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λουλούδια, νυφικό, δεξίωση, φωτογραφίες, κ.α.) τόσο εσείς όσο και οι άνθρωποι που σας βοηθούν.

Δύο ή τρεις ημέρες πριν από το γάμο, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες και ελέγξτε τις παραγγελίες & τις συμφωνίες σας. Υπενθυμίστε τους ξανά την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία του γάμου, για να ελέγξουν κι εκείνοι τα δικά τους στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς ξέρετε εάν έχουν τις σωστές πληροφορίες.

Σιγουρευτείτε ότι όλοι οι επαγγελματίες ξέρουν πώς να φτάσουν στην περιοχή.Δώστε τους κάποια τηλέφωνα που θα μπορούν να επικοινωνήσουν σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.

Αποφύγετε να ζητήσετε από φίλους ή συγγενείς να σας ετοιμάσουν και να σας παρέχουν τρόφιμα ή γλυκά, λουλούδια ή φωτογραφίες κλπ. Θα δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Είναι ευκολότερο να αναμένεται η τελειότητα από κάποιο πρόσωπο που πληρώνεται, παρά από μια αγαπημένη σας θεία, της οποίας τα συναισθήματα μπορεί να πληγωθούν, εάν παραπονιέστε συνεχώς για τα γλυκά που δεν πέτυχε, όπως συνήθως.

Μην αφήσετε κάποιο φίλο σας να ετοιμάζει ποτά. Μπορεί να βάζει περισσότερο ποτό στα ποτήρια και να αυξάνει τα κόστη ή να μεθύσει τους καλεσμένους. Μπορεί να πιει κι εκείνος λίγο περισσότερο ή να αφήσει το πόστο του για να χαιρετήσει και να μιλήσει σε άλλους καλεσμένους.

Προφυλάξτε το νυφικό σας φόρεμα. Μην το σιδερώνετε ή μην αφήνετε να το αγγίζουν. Ελέγξτε το όταν θα το πάρετε από τον οίκο νυφικών, να είναι καθαρό και σιδερωμένο. Φυλάξτε το όπως θα σας το παραδώσουν έως την ημέρα του γάμου σας. Φάτε και πιείτε προσεκτικά από τη στιγμή που θα έχετε φορέσει το νυφικό σας. Προσοχή στο makeup.

Όταν θα πάρετε το νυφικό σας, φορέστε το, περπατήστε, γυρίστε και κινηθείτε όπως θα κάνετε κατά την διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης. Πάρετε μια αίσθηση για το πώς το φόρεμα κινείται και πόσο πρόσθετο χρόνο θα χρειαστείτε για να πιάσετε και να κρατήσετε την ούρα.

Αν έχετε παιδάκια κάτω των τριών ετών στην γαμήλια δεξίωση, γνωρίστε τους τα μεγαλύτερα παιδιά για να έχουν παρέα.

Δώστε στον κουμπάρο μια ημέρα πιο νωρίς τις βέρες για να έχει αναλάβει εκείνος αυτή την ευθύνη.

Βεβαιωθείτε ότι κάποιος γνωρίζει την χρήση εναλλακτικών εισόδων στην τελετή και στην δεξίωση (δευτερεύουσες πόρτες, πίσω πόρτες), έτσι ώστε να αποφευχθεί οτιδήποτε παρουσιαστεί.

Συνεχίζεται… 20 Τρόποι για να μην πανικοβληθείτε την ημέρα του γάμου σας Part 2

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.