αντίστροφη μέτρηση για το νυφικό

Αντίστροφη μέτρηση για το… νυφικό

Βρίσκεστε μπροστά στις τελευταίες επτά ημέρες πριν τον γάμο σας. Χρησιμοποιήστε το μικρό μας χρονοδιάγραμμα για να σιγουρευτείτε ότι έχετε επικεντρώσει όλη την προσοχή σας στο νυφικό σας φόρεμα.

Μια εβδομάδα πριν

Κάντε τις τελευταίες προετοιμασίες και συνεννοηθεί με το ατελιέ ώστε να είναι τέλειο επάνω σας και ορίστε την ημέρα παραλαβής του.

5 ημέρες πριν

Θα ήταν καλό να έχετε ήδη το νυφικό σας στο σπίτι ή ακόμα στον χώρο που θα προετοιμαστείτε για την εκκλησία, προσέχοντας ότι το περιβάλλον που θα το τοποθετήσετε μέχρι την μεγάλη ημέρα δεν είναι κοντά σε μικρά παιδιά, σκόνες, και γενικούς κινδύνους που μπορεί να το επηρεάσουν.

1 ημέρα πριν

Φτιάξτε ένα πρόχειρο κουτί έκτακτων αναγκών με υλικά που να ταιριάζουν και στις αποχρώσεις του φορέματος. Βγάλτε το νυφικό σας από την θήκη που το προστατεύει και εάν υπάρχει ανάγκη σιδερώστε το με ένα σίδερο ατμού, χωρίς να τα φέρνεται σε άμεση επαφή. Επίσης βγάλτε όλα τα αξεσουάρ σας και απλώστε τα επάνω σε ένα τραπέζι , για να βοηθηθείτε περισσότερο την επόμενη ημέρα.

 Ημέρα του Γάμου

Πριν το φορέσετε να καλέσετε ένα άτομο της εμπιστοσύνης σας για να το εξετάσετε, μήπως και τυχόν έχει κάποια πιθανή μικρή φθορά, διόρθωμα κάποιο κέντημα  ή εμφανή σημάδια που θέλουν σιδέρωμα. Μην φοράτε το νυφικό κατά την διάρκεια του make up και του χτενίσματος , διότι υπάρχουν και πιθανότητες ατυχημάτων, αλλά και τεκέδων. Καλό θα είναι το ρούχο που θα φοράτε όμως να είναι τις ίδιας από απόχρωσης με του νυφικού για να μπορείτε να προσδιορίζεται του χρωματικούς τόνους. Να έχε ένα δικό σας άτομο(μητέρα, αδερφή, φίλη, κουμπάρα) για να σας βοηθήσει ώστε να το φορέσετε. Προσπαθήστε να μην το ακουμπήσετε στο πρόσωπο σας, για να μην έρθει σε επαφή με το Make up. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ! Να είστε σίγουρες ότι κάνετε τις σωστές κινήσεις και όλα όσα πρέπει να γίνουν σωστά. Φορέστε τα παπούτσια σας και ρίξετε επάνω σας την εσάρπα(εφ’ όσον έχετε). Δώστε ένα λεπτό στον εαυτό σας, λίγα λεπτά πριν βγείτε έξω από την πόρτα. Κοιταχτείτε σε ένα μεγάλο καθρέπτη και ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας , βλέποντας όσο υπέροχη είστε!!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.