παντρεμένες φίλες

Από την παρέα με τις φίλες…

…στην παρέα με παντρεμένα ζευγάρια

Ο συζυγικός βίος έχει μπει για τα καλά στη ζωή σας. Κι εσείς προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που έχει φέρει μαζί του. Φυσικά και το χαίρεστε αλλά υπάρχουν ακόμα στιγμές που νοσταλγείτε την παλιά, άστατη ζωή σας και τις εξόδους με τις φίλες.

Μια διαφορετική καθημερινότητα

Τότε που τα ξενύχτια δεν είχαν τελειωμό, το ίδιο και οι νέες γνωριμίες και φυσικά ήσασταν κυρίες του εαυτού σας. Όχι πως τώρα περνάτε άσχημα αλλά σίγουρα, είναι διαφορετικά. Κατά ένα περίεργο τρόπο, οι έξοδοι επικεντρώνονται κυρίως στο φαγητό. Επίσης, πλέον βγαίνετε μόνο με παντρεμένα ζευγάρια και όταν τύχει να είναι κάποιος μόνος του όλοι τον έχουν στο περιθώριο, δημιουργώντας έναν άγραφο νόμο ότι τα παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν μόνο με ομοίους τους.

Και φυσικά, κάποιοι από την παρέα έχουν τη μανία να θέλουν με το ζόρι να ζευγαρώσουν το μονό άτομο που κυκλοφορεί μαζί τους για να τον «μυήσουν» στο δικό τους τρόπο ζωής. Κι όταν απλά, συνεχίζει για πολύ καιρό να μένει μόνος του, με ένα μαγικό τρόπο, απομακρύνεται από τις εξόδους και τα σπίτια που «συχνάζουν» μόνο παντρεμένα ζεύγη. Οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις πλέον είναι πάντα εις διπλούν, αφού έχετε και τα φιλικά ζευγάρια του άντρα σας, με αποτέλεσμα οι φίλες σας που είναι ακόμα ελεύθερες να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα στο κοινωνικό σας πρόγραμμα.Κάτι τέτοιο, είναι βέβαια αναπόφευκτο να συμβεί, ακόμα και να θεωρήσουν οι φίλες σας ότι τώρα που παντρευτήκατε, δεν τις χρειάζεστε πια. Παρόλο που δεν είναι έτσι. Aλλωστε, μην ξεχνάτε ότι στα δύσκολα, εκείνες ήταν πάντα εκεί. Εκείνες σας «χαλάρωσαν» με παλιές, αστείες κοινές σας περιπέτειες την ημέρα του γάμου σας που τρέματε μέχρι να φτάσετε στην εκκλησία.

Μην «πέσετε» στην παγίδα

Για να μην «πέσετε» λοιπόν σε αυτή την παγίδα, μπορείτε να κανονίζετε ένα απόγευμα μία φορά την εβδομάδα που βολεύει όλες, να βλέπεστε και να τις κρατάτε στη ζωή σας, όσο τουλάχιστον, πιο συχνά μπορείτε. Ακόμα και στις εξόδους, αν εσείς είστε κοντά τους και δεν τις κάνετε να νιώθουν άσχημα που είναι μόνες μεταξύ παντρεμένων, σίγουρα ο σύζυγός σας θα καταλάβει και εκείνες θα νιώσουν και πάλι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη φιλική σας σχέση. Απλά παντρευτήκατε, δεν ξενιτευτήκατε! Aλλωστε, ένας καλός γάμος χρειάζεται και καλούς φίλους για να διατηρεί τις ισορροπίες του.

 

Για το www.teleiosgamos.gr

Ελπίδα Μηναδάκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.