Αρχική » Δεξίωση » Οργάνωση Δεξίωσης » Παιδιά στη δεξίωση γάμου
Παιδιά στη δεξίωση γάμου Wedding with kids

Παιδιά στη δεξίωση γάμου

Έχουμε όλοι ακούσει πολλά κατά καιρούς και από τις δύο «πλευρές». Εκείνη που λέει «Ναι» στα παιδιά στη δεξίωση γάμου και την άλλη που επιχειρηματολογεί για το αντίθετο.

Πολλά ζευγάρια θέλουν κοντά τους τα αγαπημένα τους ανηψάκια και τα παιδιά των φίλων τους εκείνη την ημέρα της μεγάλης χαράς τους και επιπλέον δεν θέλουν να προσβάλλουν τους καλεσμένους τους με το να αρνηθούν την παρουσία των παιδιών τους.

Δεν είναι και λίγα όμως τα ζευγάρια που πιστεύουν ότι η δεξίωση ενός γάμου είναι μια εκδήλωση για ενήλικες και προτιμούν όλη η προσοχή να βρίσκεται πάνω τους, ενώ θέλουν οι καλεσμένοι να μην έχουν στο μυαλό τους οτιδήποτε άλλο πέρα από τη διασκέδασή τους.

Παιδί όμως είναι κι ένα βρέφος, παιδί είναι κι ένα δίχρονο, παιδί είναι και ο μαθητής της Γ’ Δημοτικού και η κάθε ηλικία έχει διαφορετικές ανάγκες, όπως επίσης απαιτεί διαφορετικές προϋποθέσεις για την κάλυψή τους.

Συνεπώς, για να πάρετε μια τέτοια δύσκολη απόφαση για το αν θα έχετε ή όχι παιδιά στον γάμο σας, πρέπει να «δουλέψετε» αποκλειστικά πάνω στη δική σας λίστα καλεσμένων, να δημιουργήσετε μια λίστα με τα παιδιά τους και τις ηλικίες τους και να αναλογιστείτε τον χώρο και τον χρόνο που θα γίνει η δεξίωση.

Αν αποφασίσετε τελικά να έχετε παιδιά στην δεξίωση του γάμου σας, πρέπει να φροντίσετε και για τη δική τους διασκέδαση και εξυπηρέτηση, όπως ακριβώς και για τους μεγάλους και να είστε σίγουροι ότι ούτε θα σας ενοχλήσει η παρουσία τους, ούτε οι γονείς τους θα έχουν έγνοια γι’ αυτά.

Αν υπάρχουν μωρά, τότε θα πρέπει ο χώρος της δεξίωσης να έχει υποδομές για να μπορέσει μια μαμά να αλλάξει το παιδί της ή να το ταΐσει σε ένα καθαρό και ήσυχο περιβάλλον, ενώ στο τραπέζι τους θα πρέπει να έχετε προβλέψει την τοποθέτηση του καροτσιού. Την φύλαξη ή την απασχόληση των βρεφών είναι δύσκολο να την αναθέσετε σε κάποιον επαγγελματία, οπότε θα βρίσκονται συνεχώς με τους γονείς τους. Καλό είναι να υπάρχουν και μερικά παιδικά καθίσματα φαγητού, για όσα παιδάκια έχουν ήδη συνηθίσει να κάθονται σε αυτά όταν τρώνε.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα από το πιο κάτω link

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.