Αρχική » Μόδα » Κοσμήματα & Αξεσουάρ » Διαλέγοντας μαργαριτάρια
Image

Διαλέγοντας μαργαριτάρια

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορεί να κάνετε λάθος επιλογή σε μια σειρά μαργαριτάρια, συνδυασμένα με καλαίσθητα κρεμαστά ή κουμπωτά σκουλαρίκια από πέρλες.

Όταν επιλέγετε μαργαριτάρια, αποφασίστε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε και σκεφτείτε το στυλ που θα σας χαρίσει αυτό το αιώνιο νυφικό κόσμημα.

Οι πέρλες εμφανίζονται σε δύο βασικά σχέδια: σε τσόκερ και σε σειρές. Εάν αυτά τα δύο είδη δε συμβαδίζουν με το γούστο σας, αλλά αγαπάτε ακόμη τις πέρλες, σκεφτείτε μία απλή αλυσίδα με ένα κρεμαστό μαργαριτάρι.

Οι πέρλες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και χρωμάτων, και είναι σημαντικό να συνδυάσετε τη σωστή απόχρωση με το φόρεμά σας. Αν το νυφικό σας είναι κατάλευκο, διαλέξτε έντονες, άσπρες πέρλες και αν είναι κρεμ, επιλέξτε εκρού μαργαριτάρια.

Σε περίπτωση που το φόρεμά σας είναι ιβουάρ ή σαμπανιζέ, προσπαθήστε να ταιριάξετε τις πέρλες σας όσο το δυνατό πιο κοντά στο ακριβές χρώμα του νυφικού σας. Για ένα απαλό ροζ, σομόν ή λευκόχρυσο φόρεμα, διαλέξτε μια σειρά λευκές, ιβουάρ ή ασημένιες πέρλες. Για να είσαστε σίγουρη ότι η επιλογή σας είναι σωστή, να έχετε ένα δείγμα από το ύφασμά σας όταν ψωνίζετε τις πέρλες σας.

Αν η τιμή μιας σειράς καλλιεργημένων μαργαριταριών σας σοκάρει, επισκεφτείτε καταστήματα με faux bijoux. Δεν χάνετε τίποτε. Θα βρείτε σχέδια τα οποία είναι πολύ χαριτωμένα και όμορφα.

Εν κατακλείδι, οι πέρλες είναι κλασσικό, διαχρονικό κόσμημα και θα φαίνεται εκπληκτικό και υπέροχο, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του γάμου σας  ακόμη και μετά από 20 χρόνια!

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.