ανθοπωλείο για το γάμο

Διαλέγοντας το κατάλληλο ανθοπωλείο

Η επιλογή του κατάλληλου ανθοπωλείου που θα αναλάβει τον στολισμό του γάμου σας είναι μια σοβαρή υπόθεση, αφού η διακόσμηση παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα και οι συνδυασμοί πρέπει να είναι σωστοί ανάλογα το στυλ, το θέμα, την εποχή, την ώρα.

Τα χαρακτηριστικά του επαγγελματία

Οι περισσότεροι ανθοδέτες και ιδιοκτήτες ανθοπωλείων έχουν ένα χαρτοφυλάκιο από στολισμούς που έχουν κάνει κατά καιρούς και από ανθοσυνθέσεις και νυφικές ανθοδέσμες που έχουν δημιουργήσει για γάμους και άλλες εκδηλώσεις. Επιλέξτε έναν επαγγελματία που θα ξοδέψει χρόνο για εσάς, που θα σας εξηγήσει χωρίς να βαριέται ή να βιάζεται, που να μπορεί να ξεχωρίσει το ύφος και τις επιθυμίες για το γάμο σας και που σέβεται τις ιδέες σας προσφέροντας την πείρα του.

Εάν προγραμματίζετε να συνθέσετε τα λουλούδια σας, είναι μια καλή ιδέα να ερωτηθεί ένας ανθοδέτης που μπορεί να προσφέρει τις συμβουλές του και να σας προτείνει τα λουλούδια που χρειάζεστε και που αρμόζουν στη συγκεκριμένη εποχή. Το λουλούδι είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν. Χρειάζεστε λοιπόν μαζί σας τον επαγγελματία που γνωρίζει πόσο αντέχει σε ιδιαίτερες συνθήκες κάθε είδος λουλουδιού ή φυτού, αν βρίσκεται σε αφθονία την περίοδο του γάμου σας, αν μεταφέρετε εύκολα, αν οι χρωματικές του εκδοχές είναι τέτοιες που να εξυπηρετούν τα χρώματα που θέλετε να έχει ο γάμος σας. Εμπιστευτείτε λοιπόν έναν άνθρωπο που θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά, αλλά και σε παρόμοια θέματα.

Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Όπως με όλα τα άλλα, είναι σημαντικό να τεθεί ένας προϋπολογισμός για τα λουλούδια σας και τον στολισμό του γάμου σας. Ο ανθοπώλης μπορεί να σας ενημερώσει ποια λουλούδια αρμόζουν στην εποχή και ποια σχέδια  θα διαμορφώσουν κατάλληλα το θέμα και θα εντάσσονται στον προϋπολογισμό σας. Να είστε ειλικρινείς για τον προϋπολογισμό σας έτσι ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να σας τροφοδοτήσει με τις υπηρεσίες του και για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μείνετε στα πλαίσια ενός προϋπολογισμού είναι να διαλέξετε ένα χρώμα που το βρίσκετε σε διάφορα λουλούδια, παρά συγκεκριμένο είδος λουλουδιών. Παραδείγματος χάριν, εάν πηγαίνοντας στο ανθοπωλείο πείτε ότι θέλετε μόνο έναν ορισμένο τύπο ορχιδέας, υπόκεισθε σε οποιαδήποτε τιμή αγοράς είναι στο χρόνο. Ενώ αν ζητήσετε το σομόν να είναι το βασικό χρώμα στον γάμο σας, θα ανοίξουν  μπροστά σας πολλές επιλογές σε λουλούδια που πιθανότατα θα μειώνουν το κόστος. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να είστε ανοικτοί σε ποικίλα λουλούδια που θα ταιριάξουν με τα χρώματα και το θέμα σας. Ζητήστε συμβουλές και κάντε τις ερωτήσεις σας χωρίς να φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.