Αρχική » Δεξίωση » Διακόσμηση Δεξίωσης » How to : DIY τρισδιάστατα γράμματα με τσιμέντο
DIY τρισδιάστατα γράμματα concrete 3D letters grammata tsimento

How to : DIY τρισδιάστατα γράμματα με τσιμέντο

DIY τρισδιάστατα γράμματα και σύμβολα μπορούμε να δημιουργήσουμε και να διακοσμήσουμε με πολλούς τρόπους και χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά. Έχουμε δει γράμματα και λέξεις φτιαγμένες από σκληρό χαρτόνι, από ξύλο, από πλαστικό, από φελιζόλ, από μέταλλο και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε περισσότερα για ένα ακόμα υλικό, το καλλιτεχνικό τσιμέντο. Πρόκειται για μια τάση, η οποία γίνεται ολοένα και πιο γνωστή και μας επιτρέπει να διακοσμούμε μοντέρνα τόσο τον χώρο μας όσο και τις εκδηλώσεις μας.

Μάθετε πώς θα δημιουργήσετε μόνοι σας τρισδιάστατα γράμματα ή και σύμβολα με καλλιτεχνικό τσιμέντο για να διακοσμήσετε το σύνθετο στο καθιστικό σας, τη βιβλιοθήκη του γραφείου, τον μπουφέ της τραπεζαρίας, το παιδικό δωμάτιο, αλλά και να στολίσετε με αυτά στο πάρτυ γενεθλίων, στη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης ή και να τα προσφέρετε ως δώρο στους αγαπημένους σας φίλους.

diy tsimentenia grammata cement 3d letters concrete

via helloglow

Δείτε επίσης εδώ, πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τσιμεντένια γράμματα, με τη βοήθεια καλουπιών από σιλικόνη, και με αυτά να φτιάξετε μέχρι και τις μπομπονιέρες του γάμου ή της βάπτισης.

cement photo notes tand tsimentenia grammata

via ispydiy

Πώς σας φαίνεται η ιδέα των διακοσμητικών τρισδιάστατων γραμμάτων από τσιμέντο;

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.