Αρχική » Newsroom » Social Activity » DIY : Πασχαλινές ιδέες για τη βάπτιση
pasxalines idees gia ti vaptisi

DIY : Πασχαλινές ιδέες για τη βάπτιση

Αμέσως μετά το Πάσχα είναι η καλύτερη περίοδος για τις βαπτίσεις! Ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά, η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και οι συνθήκες είναι ιδανικές, τόσο για το μωρό, όσο και για τους καλεσμένους.

Αν λοιπόν σχεδιάζετε τη βάπτιση του μωρού σας αμέσως μετά το Πάσχα, η παρακάτω εικόνα σάς δίνει μια πολύ ωραία ιδέα για το μπουφέ των γλυκών, ώστε να είστε στο κλίμα της πασχαλινής περιόδου.

Ένα candy buffet μπορεί να στηθεί είτε στον χώρο της δεξίωσης, είτε έξω από την εκκλησία, ως ένα διαφορετικό τραπέζι με κεράσματα. Θα χρειαστείτε γυάλινα βάζα τροφών σε διάφορα μεγέθη για να τα γεμίσετε με κουφέτα, ζαχαρωτά, smarties, αυγουλάκια κ.α. και να τα συνδυάσετε με σοκολατένια λαγουδάκια και άλλα πασχαλινά στοιχεία. Με κορδέλες, δαντέλες και άλλα υλικά της επιλογής σας, μπορείτε να διακοσμήσετε με διάφορους τρόπους τα βαζάκια και να τα εντάξετε πλήρως στο θέμα που διαλέξατε για τη βάπτιση!

Αν θέλετε να προσφέρετε ένα δωράκι σε όλα τα παιδιά, μπορείτε να κάνετε αντίστοιχα βαζάκια σε μικρότερο μέγεθος και να τα γεμίσετε με λιχουδιές που θα ενθουσιάζουν τους μικρούς της παρέας… και πολύ πιθανόν και τους μεγάλους! 

Φυσικά, το παραπάνω diy project είναι πρώτης τάξεως ιδέα και για ένα ανοιξιάτικο παιδικό πάρτυ, κάπου κοντά στο Πάσχα!

photo via    

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.