Μετά από 60 χρόνια στο δωμάτιο της πρώτης νύχτας γάμου

epeteios gamou 60 xronia holding hands
"Μια ζωή θα σου κρατώ το χέρι"

Συνήθως, τα ξενοδοχεία προσφέρουν στα ζευγάρια που κάνουν τη δεξίωσή τους εκεί και περνούν την πρώτη νύχτα γάμου σε μια σουίτα ή ένα δωμάτιο, ένα ρομαντικό δείπνο στην πρώτη τους επέτειο και ίσως και μια διανυκτέρευση.

Στο Woldorf – Astoria όμως  έχουν μια διαφορετική πολιτική. Στους πελάτες που επιθυμούν να γιορτάσουν κάποιο γεγονός – ορόσημο για εκείνους στο ξενοδοχείο, χρεώνουν το δωμάτιο στην τιμή που το είχαν χρεωθεί οι πελάτες την πρώτη φορά που είχαν πάει στο ξενοδοχείο.

Έτσι λοιπόν η νύφη ενός ζευγαριού, του 88χρονου Isidore και της 82χρονης Joan Schwartz, επικοινώνησε με το ξενοδοχείο και κανόνισε τα πεθερικά της να γιορτάσουν στο ξενοδοχείο την επέτειο των 60 χρόνων γάμου και να μείνουν εκεί πληρώνοντας την τιμή δωματίου που είχαν πληρώσει στις 2 Μαρτίου του 1952, όταν παντρεύτηκαν και πέρασαν εκεί την πρώτη νύχτα γάμου.

Η τιμή το 1952 ήταν 16,80 δολάρια και με αυτή την τιμή θα περάσουν μια νύχτα στο ξενοδοχείο 60 χρόνια μετά, παρόλο που η βραδιά στο πολυτελές ξενοδοχείο κοστίζει σήμερα τουλάχιστον 319 δολάρια!

Οι ίδιοι, έχοντας πλέον 3 παιδιά και 4 εγγόνια, δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να δουν αν τα πράγματα σήμερα θα μοιάζουν όπως τα θυμούνται εκείνοι όταν πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου στο Woldorf Astoria. Η Joan έχει κρατήσει ενθύμια από τον γάμο τους και ανάμεσα σε αυτά ήταν η απόδειξη του ξενοδοχείου και φυσικά το νυφικό της!

Μακάρι όλα τα ζευγάρια να περνούν μια ευτυχισμένη ζωή μαζί και να γιορτάζουν ευτυχισμένοι τα 60 και τα 70 και 80 χρόνια γάμου!

Πληροφορίες από nydailynews.com