Χρήσιμα & Συμβουλές

Εδώ Πράγα!

Image

Τηλεφωνήματα μπορείτε να κάνετε από το ξενοδοχείο σας και από το κινητό σας, αν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία roaming.

Σε όλους τους δρόμους υπάρχουν τηλέφωνα που δέχονται κάρτα ή κέρματα. Για τα καρτοτηλέφωνα, προμηθευτείτε κάρτες από κάποιο μαγαζί με ψιλικά ή αγοράστε από την Ελλάδα πριν φύγετε Χρονοκάρτα του ΟΤΕ με την οποία μπορείτε να καλέσετε από την Πράγα ακολουθώντας τις οδηγίες.

Ο τηλεφωνικός κωδικός της Τσεχίας είναι το 00420. Έτσι αν θέλετε να δώσετε στους δικούς σας τον αριθμό του ξενοδοχείου μην παραλείψετε να τους δώσετε και αυτό τον κωδικό που πρέπει να προηγηθεί. Θα σας συστήναμε πάντως να τους καλείτε εσείς όποτε έχετε διάθεση να το κάνετε, καλώντας τον κωδικό 0030 ακολουθούμενο από το τηλεφωνικό νούμερο.

{loadposition banner_con}

Προτιμήστε να καλείτε από καρτοτηλέφωνα, είναι η πιο οικονομική λύση.

Καλό είναι να σημειώσετε το τηλέφωνο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πράγα, που είναι το 02331217 γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι γίνεται.

Ευχόμαστε να θυμάστε βέβαια να τηλεφωνείτε στους δικούς σας, γιατί αυτή η πόλη είναι ικανή να σας μαγέψει και να σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα πέρα από αυτή!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.