Image

Εναρμονισμένοι αστρολογικοί συνδυασμοί:

Τι σημαίνει ο συνδυασμός των ζωδίων σας;

OK…γνωρίζουμε ότι το κείμενο είναι εκτενές, αλλά χρησιμοποιήστε το ποντίκι και βρείτε το συνδυασμό που σας ενδιαφέρει (είναι αλφαβητικά)…  και μάθετε πώς ταιριάζουν τα ζώδιά σας για να βοηθήσετε την σχέση σας!

                                                                                   

Κριός & Κριός 
Είσαστε και οι δύο ανταγωνιστικοί και ενθουσιώδεις και το καλύτερό σας είναι όταν εργάζεστε προς έναν κοινό στόχο. Όταν η ζωή είναι πάρα πολύ ήρεμη και στάσιμη, εσείς οι δύο βαριόσαστε αφάνταστα, για αυτό θα πρέπει να επιδιώκετε πάντα τις προκλήσεις!

Κριός & Ταύρος
Ο Κριός είναι αυθόρμητος και παρορμητικός και χρειάζεται συνεχώς παρακίνηση και ερεθισμούς, ενώ ο Ταύρος είναι επιφυλακτικός και λάτρης της ηρεμίας, αλλά κάπως η χημεία τους είναι συμπληρωματική
. Μην προσπαθήσετε να τα βρείτε στη μέση, πηγαίνετε στα άκρα ο ένας με τον άλλον.

Κριός & Δίδυμοι
Ο Κριός είναι ωμός, αναίσθητος και άνθρωπος της δράσης, ενώ ο Δίδυμος είναι εγκεφαλικός, διακριτικός και πολυμήχανος.
Η σεξουαλική χημεία είναι η ισχυρότερη, όταν ο Κριός χαράζει το παιχνίδι και ο Δίδυμος επεκτείνει την έκσταση με λεκτικές εκφράσεις.

Κριός & Καρκίνος
Όταν εσείς οι δύο τσακώνεστε μπορεί ο καβγάς να είναι πολύ άγριος, αλλά η δυνατή και φλογερή σας χημεία μπορεί να είναι δέκα φορές πιο έντονη. Και οι δύο μοιράζεστε την αγάπη για περιπέτεια και την επιθυμία να δημιουργήσετε μια οικογένεια με παιδιά γεμάτα ανεξαρτησία και ελεύθερο πνεύμα.

Κριός & Λέων
Και οι δυο αγαπάτε την δημοσιότητα και να τραβάτε την προσοχή όλων. Η ειδικότητά σας ως ζευγάρι είναι να είσαστε το επίκεντρο της παρέας! Η ψυχρότητα της ατμόσφαιρας χωρίς κοινό είναι μια πρόκληση για την σχέση σας. Μήπως να τοποθετήσετε περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι σας;;!!

Κριός & Παρθένος
Είστε και οι δύο πολύ άμεσοι και ευθείς για αυτό που αισθάνεστε, κάτι που διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία σας. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για την δημιουργία δυσαρεσκειών και παραπόνων. Σεξουαλικά, ο Παρθένος απολαμβάνει τα παιχνίδια και τις λεπτομέρειες, ο Κριός χειρίζεται το σαρκικό πάθος.

Κριός & Ζυγός
Τα αντίθετα πραγματικά έλκονται! Ο Κριός έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και θέτει στόχους, ενώ ο Ζυγός είναι διακριτικός και άνθρωπος της στιγμής. Είναι σαγηνευτικά όταν η σπίθα ανάβει και αναγνωρίζει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.

Κριός & Σκορπιός
Είσαστε μια υπέροχη ομάδα, αφού και οι δυο επιθυμείτε την επιτυχία και να ζείτε καλά και όμορφα. Ο Κριός είναι δρομέας ταχύτητας, σπρίντερ, ενώ η ειδικότητα του Σκορπιού είναι οι μεγάλες αποστάσεις, ο μαραθώνιος. Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί για να συμβαδίσετε χωρίς προβλήματα σε αυτή την σχέση.

Κριός & Τοξότης
Και οι δυο λατρεύετε την περιπέτεια και να συνομιλείτε αργά τη νύχτα. Αφού έχετε συγκατοικήσει και έχετε μπει στην καθημερινή ρουτίνα, θέλετε να ανακαλύπτετε τρόπους για να ζείτε ως έφηβοι…τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα! Μην
αφήσετε ποτέ τους εαυτούς σας να μεγαλώσουν.

Κριός & Αιγόκερως
Ο Κριός είναι περισσότερο ανήσυχος και αυθόρμητος, ενώ στον Αιγόκερο σιγοκαίει μέσα του μια φλογίτσα.
Αλλά όταν συναντηθούν οι ματιές σας, πετούν σίγουρα σπινθήρες. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι σας ελκύει για να είσαστε μαζί, ακόμη κι εσείς οι δυο, αλλά με κάποιο τρόπο γίνεται. Είστε και οι δύο γοητευτικά κτητικοί ο ένας για τον άλλον.

Κριός & Υδροχόος
Η δυνατότητα που έχετε να γελάτε μεταξύ σας είναι που κρατάει αυτή την σθεναρή ένωση.
Η φιλία σας είναι ισχυρή, όπως είναι έτσι και η σεξουαλική σας χημεία. Είστε και οι δύο πρόθυμοι καμιά φορά να δοκιμάσετε και…κάτι άλλο.

Κριός & Ιχθείς
Είσαστε έντονα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και έχετε μια απομονωμένη, αποκομμένη και
αινιγματική σχέση, η οποία είναι πολύ διαφορετική όταν είσαστε μόνο οι δυο σας από ό,τι μπροστά σε άλλους. Στον κόσμο, εμφανίζεστε τόσο αξιοπρεπείς και αξιοσέβαστοι! Αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες μοιράζεστε θυελλώδεις και εξωφρενικές καταστάσεις

Ταύρος & Ταύρος
Εσείς οι δύο ξέρετε πως να ζείτε καλά μαζί και να αγαπιέστε, γιατί οι αξίες σας και η φυσική σας χημεία συμπίπτουν τόσο πολύ!
Αλλά όταν διαφωνείτε, κανένας από τους δυο σας δεν κάνει πίσω! Παίξτε το κορώναγράμματα!!

Ταύρος & Δίδυμοι
Ο Δίδυμος προσφέρει στον Ταύρο διασκέδαση, αλλά χωρίς την επίγνωσή του. Όλοι οι Ταύροι νοιάζονται πόσο καλά θα περνάνε στο
sex και πόσο ευτυχισμένη είναι η ζωή τους. Οι λεπτομέρειες είναι ασήμαντες. Ο Δίδυμος μπορεί να χαθεί χωρίς τον Ταύρο και το ξέρει αυτό. Ένα απίθανο ζευγάρι που λειτουργεί υπέροχα.

Ταύρος & Καρκίνος
Το ζευγάρι…σπιτόγατοι!!!
Και οι δύο έχουν ανάγκη να ζήσουν σε ευχάριστες και απολαυστικές συνοικίες, και να έχουν μια πλήρης οικογενειακή ζωή, γιατί είναι και οι δυο απίστευτα στοργικοί. Η πρόκληση είναι να ταραχτεί η καθημερινή σας ρουτίνα μια φορά, για λίγο. Να είσαστε αυθόρμητος. Βγείτε έξω και χορέψτετώρα! Μην το προγραμματίστε: ΤΩΡΑ!

Ταύρος & Λέων
Ο Ταύρος λατρεύει την πολυτέλεια και το ίδιο και ο Λέων, μολονότι ο Ταύρος είναι ικανός να ξοδέψει λιγότερα για τα καλά πράγματα της ζωής, ενώ ο Λέων είναι σπάταλος! Μυστηριωδώς οι δυο σας
έχετε την απόλυτη βασιλική χημεία. Αισθησιακέ ώρες περνάτε στην κρεβατοκάμαραανεκτίμητες.

Ταύρος & Παρθένος
Ο Ταύρος
κινείται πιο αργά από τον Παρθένο, αλλά εάν ο Παρθένος μπορεί να αναπτύξει κάποια υπομονή (και εάν ο Ταύρος μπορεί να επιταχύνει λίγο περισσότερο!), μπορείτε και οι δύο να έχετε μια μυθική σχέση…για σήμερα και για τα επόμενα χρόνια. Έχετε πολλά κοινά και τα ενδιαφέροντα σας ως ζευγάρι μεγαλώνουν.

Ταύρος & Ζυγός
Η αρμονία και η ομορφιά της Αφροδίτης κυβερνούν και τα δύο ζώδια, έτσι είναι εύκολο να βρουν μαζί την χαρά, την ευχαρίστηση και να έχουν μια ζωή γεμάτη απολαύσεις και ικανοποιήσεις. Σας αρέσει και στους δυο η διασκέδαση (καλά εστιατόρια, εκδρομές τα Σαββατοκύριακα) αλλά όταν είναι ο χρόνος να πληρωθούν οι λογαριασμοί, ο Ταύρος είναι εκείνος που φροντίζει…το ζήτημα.

Ταύρος & Σκορπιός
Ένας παθιασμένος δεσμός! Ο Ταύρος
είναι ιδιαίτερα αισθησιακός και ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός, οπότε η σχέση είναι υπερβολικά φλογερή. Επειδή και οι δύο είσαστε πεισματάρηδες και ισχυρογνώμων και θέλετε να έχετε την κυριαρχία, κάνετε μια προσπάθεια να…παίξετε πιο όμορφα και πιο ήρεμα, όταν είσαστε εκτός κρεβατοκάμαρας. Ευτυχώς, η βαθιά έλξη σας θα σας παρακινήσει να ενεργήσετε έτσι.

Ταύρος & Τοξότης
Και οι δυο μοιράζεστε μια πραγματική αίσθηση του χιούμορ και μια πραγματική ευαισθησία. Ο χρόνος που σπαταλάτε έξω είναι χρόνος…καλοδεχούμενος. Ο Τοξότης φέρνει στην επιφάνεια το αθλητικό ενδιαφέρον του Ταύρου. Ο Ταύρος παρακινεί τον Τοξότη να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι….με επιμονή και υπομονή.

Ταύρος & Αιγόκερος
Οι δυο
σας μοιράζεστε μια απίστευτα παρόμοια χιουμοριστική και παιχνιδιάρικη αίσθηση του χιούμορ. Συγχρόνως, μοιράζεστε και την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση απέναντι στα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Μια εύκολη ένωση, μολονότι όταν οι εντάσεις κορυφώνονται, το υπέροχο χιούμορ μπορεί να μετατραπεί σε αιχμηρό σαρκασμό. Χαμηλώστε τους τόνους!

Ταύρος & Υδροχόος
Εσείς οι δυο είσαστε ένα ιδιόρρυθμο και παράξενο ζευγάρι.
Είναι σαν να μιλάτε δύο απολύτως διαφορετικές γλώσσες, όμως με κάποιο τρόπο συμπληρώνει ο ένας τα λόγια του άλλου και πλέετε μαζί σε πελάγη ευτυχίας. Αυτή είναι μια μοναδική και καταπληκτική σχέση που θα πρέπει απλά να συμβιβαστείτε καθώς θα εξελίσσεται. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά, απλά κοινές προσπάθειες!

Ταύρος & Ιχθείς
Είναι μια ήρεμη, εκπληκτική και ζηλευτή σχέση, σαν το καλό κρασί…με το καιρό γίνεται καλύτερη και πιο ώριμη. Η μόνη πρόκληση είναι ότι μερικές φορές…ζωηρεύετε. Ο Ιχθύς είναι καλός να εκπλήσσει τον Ταύρο με τα αυθόρμητα και αισθησιακά ραβασάκια του και τις απρόσμενες εμφανίσεις του, και ο Ταύρος είναι ειδικός στις έκτακτες (
αλλά αξιοσημείωτες!) μεγάλες και περίφημες χειρονομίες του. Χρησιμοποιήστε συχνά αυτά τα ταλέντα σας!

Δίδυμοι & Δίδυμοι
Αυτή η σχέση είναι μια πραγματική και διασκεδαστική συνομιλία. Ακόμη κι αν είσαστε το ίδιο ζώδιο, και οι δύο μιλάτε διαφορετική γλώσσα, ακριβώς για να διασκεδάσετε και να προσελκύσετε ο ένας τον άλλον. Είσαστε τόσο ταιριαστό ζευγάρι, που μπορείτε να περνάτε όλες τις ώρες σας μαζί,…αλλά μην το κάνετε! Κάθε Δίδυμος χρειάζεται το χώρο του, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε πάντα. Καθιερώστε μια ημέρα την εβδομάδα day off, να την αφιερώσει ο καθένας στον εαυτό του.

Δίδυμοι & Καρκίνος
Ο
Δίδυμος είναι ομιλητής και ο Καρκίνος είναι ακροατής, αλλά περιστασιακά έχετε και οι δυο την ανάγκη να αλλάζονται οι ρόλοι. Η επικοινωνία είναι πρόκληση, αλλά ζώντας μαζί μέρα με τη μέρα γίνεται ευχαρίστηση. Ο Δίδυμος κρατάει τα αισθήματα του Καρκίνου σε εγρήγορση και ο Καρκίνος δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας στον Δίδυμο.

Δίδυμοι & Λέων
Η έλξη μεταξύ σας είναι προφανής. Ο Δίδυμος αρέσκεται να λατρεύει τον Λέων και ο Λέων αρέσκεται να λατρεύεται! Αλλά πραγματικά, είναι ο Λέων που θα έκανε τα πάντα για τον Δίδυμο. Ο Δίδυμος χρειάζεται βοήθεια για να πιστέψει το “για πάντα“, αλλά ο Λέων έχει αρκετή πίστη και για τους δυο.

Δίδυμοι & Παρθένος
Και τα δύο ζώδια κυβερνιούνται από τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, έτσι οι συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν και σε λογομαχίες. Μοιράζεστε ένα συγκεκριμένο είδος νευρικής ενέργειας και θα πρέπει να προγραμματίστε μερικές δραστηριότητες μαζί και χωριστά για να χαλαρώσετε. Αρκετό sex (αλλά και ερωτικά ραβασάκια) μπορούν να βοηθήσουν

Δίδυμοι & Ζυγός
Μια υπέροχη συνάντηση εξαιρετικών μυαλών, μολονότι θέλετε και οι δυο να περνάτε καλά όσο πιο συχνά γίνεται! Ο Δίδυμος χρειάζεται το χώρο και το χρόνο του, ενώ ο Ζυγός θέλει χαδάκια όλη την ώρα. Αλλά
όταν ο Ζυγός αδιαφορεί, ο Δίδυμος τρέχει!

Δίδυμοι & Σκορπιός
Αγαπάτε και οι δυο να παίζετε τη γάτα με το ποντίκι,…αλλά ποιος είναι το ποντίκι;; Λεκτικές
εκφράσεις και παιχνίδια κάνουν το σεξ περίφημο. Και μετά την τόση αγάπη, υπάρχει ακόμη αγάπη…γιατί διασκεδάζετε τόσο πολύ μαζί. Ο καθένας χρειάζεται μόνο να προσέχει την διάθεσή του για ακραίο σαρκασμό.

Δίδυμοι & Τοξότης
Υπάρχει μαγνητικό πεδίο μεταξύ σας.
Ακόμα και όταν μαλώνετε, εσείς φλερτάρετε. Αυτό είναι μια ιδιαίτερα συμβατή ένωση, αν και περιέχει κάποιους μικροκαβγάδες.  Αρέσει και στους δυο να τραβούν τα άκρα. Το χιούμορ σας κρατά μαζί.

Δίδυμοι & Αιγόκερος
Ο Δίδυμος μπορεί να είναι εξωστρεφής και ευχάριστος, ενώ ο Αιγόκερος εσωστρεφής, αλλά μαζί έχουν καλή ισορροπία. Ο Δίδυμος μπορεί να βοηθήσει τον Αιγόκερο να γίνει πιο κοινωνικός, ενώ ο Αιγόκερος να διδάξει τον Δίδυμο να είναι πιο υπεύθυνος. Ο κ
αθένας ξέρει πώς να μείνει ελκυστικά μυστήριος στον άλλον.

Δίδυμοι & Υδροχόος
Ένα βαθύ συναίσθημα φιλίας κρύβεται κάτω από αυτήν την σχέση. Και οι δυο σας ξέρετε πώς να επικοινωνήσετε, και να μοιραστείτε πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Η πρόκληση είναι να εμφανιστεί περιστασιακά κάποια…πυρκαγιά σε αυτήν την εύκολη, ανεμοδαρμένη σχέση. Ευτυχώς, ο Δίδυμος είναι άτακτος και σκανταλιάρης και ο Υδροχόος είναι απίστευτα εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος. Εκπλήσσει ο ένας τον άλλον!

Δίδυμοι & Ιχθείς
Εσείς οι δ
ύο μοιράζεστε μια ψυχική ένωση που υπερβαίνει τα λόγια. Ο Ιχθύς προσφέρει στο Δίδυμο το συναίσθημα της κατανόησης και ο Δίδυμος βοηθάει τον Ιχθύ να ζωηρέψει και να διασκεδάσει. Και οι δύο μπορεί να είναι πολύ ασταθείς,  εν τούτοις αυτό που κρατάει την σχέση τους είναι το απρόβλεπτο, που και τους δύο συναρπάζει!

Καρκίνος & Καρκίνος
Είσαστε χαδιάρηδες και περιποιητικοί,
αλλά μοιράζεστε επίσης την τάση να τσαντίζεστε όταν δεν περνάει το δικό σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι επικοινωνείτε καλύτερα με τρυφερά αγγίγματα παρά με τις λέξεις. Αντιμετωπίστε ο ένας τον άλλον με ευγένεια!

Καρκίνος & Λέων
Αυτά τα δύο ζώδια μαζί επιτυγχάνουν την απόλαυση μιας πολυτελής κατοικίας και είναι πολύ ευτυχισμένοι αν μείνουν στο κρεβάτι…για μέρες. Όταν η…πραγματικότητα θέσει την ερώτηση, θα πρέπει να απαντηθεί: ποιος είναι το αφεντικό;

Καρκίνος & Παρθένος
Και οι δυο λατρεύετε

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.