Ο γάμος της Δάφνης Βαλέντε και του Μάνου Κατσίπη

Η σχεδιάστρια μόδας Δάφνη Βαλέντε και ο Μάνος Κατσίπης στέλεχος επιχειρήσεων, παντρεύτηκαν πριν μερικές μέρες στο Σούνιο και το μάθαμε αρχικά από το Facebook, όπου το μοιράστηκε με τους φίλους της η εξωστρεφής σχεδιάστρια.

Όπως έγραψε η ίδια, παντρεύτηκαν με τον αγαπημένο της σε ένα ξωκκλήσι στο Σούνιο το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, παρουσία λίγων στενών φίλων τους. Το νυφικό της ήταν φτιαγμένο από ζέρσευ και η ανθοδέσμη της ένα ευωδιαστό μπουκέτο από βασιλικό, ενώ για να στολίσουν το σπίτι τους, χρησιμοποίησαν πικροδάφνες και αμπέλια που έκοψαν μόνοι τους.

Ο Γάμος της Δάφνης Βαλέντε και του Μάνου Κατσίπη
Η ώρα της στέψης : Παρατηρήστε τα στέφανα με τα λευκά αμπελόφυλλα, το αέρινο νυφικό και το μπουκέτο της νύφης από βασιλικό

Απλά, λιτά και όμορφα ! Γιατί, όπως συνεχίζει η ίδια στο μήνυμά της, πιστεύει ότι η απλότητα και η επιστροφή στην αισθητική του τόπου μας είναι βάλσαμο στα χρόνια της κρίσης.

Το μήνυμα της Δάφνης Βαλέντε στο Facebook για τον γάμο της
Το δημόσιο μήνυμα που έγραψε η σχεδιάστρια στο προφίλ της στο Facebook

Κι εμείς το ίδιο πιστεύουμε και αυτό ακριβώς είναι ένα από τα ωραία και απλά μηνύματα που πέρασε αυτός ο γάμος. Η απλότητα, η αισθητική, που δεν χρειάζεται υπερβολές για να επιβεβαιώσει την παρουσία της και η λογική σκέψη για τα πράγματα.

Το εκκλησάκι στο Σούνιο όπου έγινε ο γάμος
Το εκκλησάκι στο Σούνιο, όπου έγινε ο γάμος

Γιατί, αν και η σχεδιάστρια θα μπορούσε για πολλούς λόγους, που όλοι καταλαβαίνουμε, να έχει δημιουργήσει για τον εαυτό της ένα νυφικό που θα «άστραφτε» από μεγαλοπρέπεια, εκείνη επέλεξε να φτιάξει το νυφικό της από ένα απλό ύφασμα και σε σχέδιο που ταιριάζει στην ίδια και στο ύφος του γάμου της.

Daphne Valente nyfi
Λαμπερή, χαρούμενη και γλυκιά νύφη

Και όσο για τη διακόσμηση και τα επιμέρους στοιχεία του γάμου, επέλεξε να τιμήσει τα καλά του τόπου μας, που βρίσκονται σε αφθονία γύρω μας, αντί να αναζητήσει λουλούδια και φυτά που εισάγονται στη χώρα μας.

Η ώρα που αλλάζουν οι βέρες στον γάμο
Η στιγμή των αρραβώνων που αλλάζουν οι βέρες
Το νυφικό αυτοκίνητο
Μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Δάφνη Βαλέντε στο Facebook είναι και αυτή του αυτοκινήτου με το οποίο έφτασαν στην εκκλησία. Όπως έγραψε η ίδια “Το ζωγράφησε μέσα σε μία ώρα η Λύδια Βενιέρη και η μπογιά ήταν ακόμα νωπή όταν φτάσαμε!”

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν πάντα στη ζωή τους το άρωμα και την ομορφιά του φουντωμένου βασιλικού!

Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ της Δάφνης Βαλέντε στο Facebook