Αξεσουάρ, κοσμήματα και εσώρουχα που θέλεις να τα φας

Όταν στη φαντασία, στο ταλέντο και στη δημιουργικότητα σπας τα όρια, τα αποτελέσματα μπορούν να οδηγήσουν σε μια άλλη διάσταση. Ο Fulvio Bonavia είναι Ιταλός φωτογράφος και digital artist, που λόγω της σφαιρικής του γνώσης και των σπουδών του, επιμελείται την παραγωγή των έργων του από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό είναι ένα μεγάλο ατού.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και βραβευμένο καλλιτέχνη, με εξειδίκευση στη διαφημιστική φωτογραφία και στη φωτογραφία για editorial, που κατάφερε να παντρέψει την τροφή και την φύση με τη μόδα, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που παρουσιάζουν ρούχα υψηλής ραπτικής, αξεσουάρ, εσώρουχα και κοσμήματα, φτιαγμένα με λουλούδια, φυτά, λαχανικά και φρούτα, τα οποία φιλοξενούνται στο βιβλίο του A Matter of Taste.

A matter of taste

A matter of taste

Η έμπνευσή του από τις δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών μόδας, τον οδήγησε να φανταστεί τσάντες φτιαγμένες από μπρόκολο ή τσάντες φτιαγμένες από τυρί.

Τσάντα από φρούτα

Παπούτσια φτιαγμένα από φύλλα, εσώρουχα φτιαγμένα από λουλούδια και κοσμήματα φτιαγμένα με προσούτο και ζυμαρικά.

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη από τις μοναδικές φωτογραφίες του…

Μπότες

τσάντα από φρούτα

δαχτυλίδι με προσούτο

τσάντα από μπρόκολο

εσώρουχο από λαχανικά

τσάντα από φυτά

γλυκά μανικετόκουμπα

τσάντα από τυρί

παπούτσι από φύλλο

κράνος από λουλούδια

παπούτσι από φύλλο

σπρέυ για άρωμα από λουλούδι

ακουστικά από λουλούδια

εσώρουχο από λουλούδια

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες του και από άλλα είδη φωτογραφίας με τα οποία ασχολείται αν επισκεφτείτε το site fulviobonavia.com

Photos : Fulvio Bonavia