Αρχική » Ομορφιά » Περιποίηση Προσώπου » Γεμίζοντας τα φρύδια σας
Image

Γεμίζοντας τα φρύδια σας

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στο βλέμμα σας και γενικά να αλλάξουν την όψη του προσώπου σας. Σκεφτείτε πόσες ηθοποιούς και τραγουδίστριες γνωρίζετε, που άλλαξε ριζικά η εμφάνισή τους, όταν άλλαξαν ή περιποιήθηκαν τη γραμμή των φρυδιών τους. Μάθετε λοιπόν μικρά μυστικά για να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια.

Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, αν αυτά είναι αραιά, θα πρέπει αφού τα καθαρίσετε με κάποιο προϊόν καθαρισμού, να γεμίσετε τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών που θα βρείτε στο εμπόριο.

 

Επιλέξτε λοιπόν ένα μολύβι και πούδρα στη σωστή απόχρωση. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ξανθή σκιά, αν είστε καστανή, τότε προτιμήστε μια καφέ σκιά, ενώ αν είστε μελαχρινή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε γκρι.

 

Βουρτσίστε τα φρύδια από την εσωτερική γωνία και προς τα έξω με ένα στεγνό βουρτσάκι φρυδιών. Για να προσδιορίσετε το τόξο χρησιμοποιείστε το μολύβι για να σχηματίσετε μια γραμμή κατά μήκος της πάνω πλευράς του φρυδιού. Χτενίστε τα φρύδια σας με φορά προς τα πάνω και έξω.

 

 Για να αυξήσετε την πυκνότητα, χρησιμοποιήστε σκιά ματιών στο τριχωτό των φρυδιών με μια σκληρό, γυρτό βουρτσάκι. Βυθίστε το βουρτσάκι σε λίγη ποσότητα σκόνης και με μικρές, απαλές κινήσεις εφαρμόστε.

 

Αν έχετε αφαιρέσει με τσιμπιδάκι βίαια τα φρύδια σας, βουρτσίστε τα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνουν και γεμίστε τα εμφανή σημεία με “πρόβλημα” με σκιά. Αποφύγετε να προσθέσετε στην κορυφή ή το κάτω μέρος των φρυδιών.

 

Εφαρμόστε τα παραπάνω ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και θα αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια απλά και γρήγορα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.