Αρχική » Beyond Weddings » Η έκπληξη στα γενέθλια του teleiosgamos.gr

Η έκπληξη στα γενέθλια του teleiosgamos.gr

Πριν δύο μέρες, την 1η Μαρτίου, το teleiosgamos.gr είχε τα γενέθλιά του. Έκλεισε τα πρώτα 6 χρόνια της online ζωής του και μαζί του κλείσαμε κι εμείς 6 χρόνια γεμάτα πρωτόγνωρες εμπειρίες, που είτε είναι καλές είτε όχι και τόσο, εμάς τελικά μας έκαναν πιο έμπειρους και πιο δυνατούς! Σε κάθε αναποδιά σκεφτόμαστε ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό και προχωράμε με περισσότερο πείσμα! Σε κάθε καλή στιγμή σκεφτόμαστε ότι είναι ευλογία να εκτιμούν τη δουλειά σου, την προσπάθειά σου και την προσφορά σου και συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη.

Μέχρι το απογευματάκι, παρότι η μέρα ήταν γεμάτη εκκρεμότητες και είχαμε αρκετή δουλειά, δεχόμασταν ευχές από φίλους, συνεργάτες, αναγνώστες, που έμαθαν από το facebook ότι κλείνουμε 6 χρόνια, ώσπου αργά το απόγευμα, σχεδόν το ξεχάσαμε ότι το teleiosgamos.gr είχε γενέθλια, γιατί σκεφτόμασταν κάποιο άλλο θέμα με το οποίο έπρεπε να ασχοληθούμε!

Είχαμε κανονίσει το βράδυ να πάμε στην αίθουσα Carpe Diem, οπότε ετοιμαστήκαμε για το ραντεβού και ξεκινήσαμε. Στη διαδρομή, αφού δεν οδηγούσα κιόλας, είχα την ευκαιρία να κάνω έναν μίνι απολογισμό των 6 τελευταίων χρόνων και αβίαστα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η “περιουσία” μας είναι οι άνθρωποι που γνωρίσαμε αυτά τα χρόνια και ειδικά εκείνοι που τους νιώθουμε πλέον φίλους μας.

Φτάσαμε λοιπόν στο ραντεβού μας, όπου μας υποδέχτηκαν ο Νίκος και ο Γιώργος. Το πρώτο πράγμα ήταν να μας ευχηθούν και από κοντά χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσουμε. Στη συνέχεια συζητήσαμε για όλα τα υπόλοιπα κι επειδή η ώρα είχε περάσει συμφωνήσαμε να πάμε όλοι μαζί για φαγητό, οπότε αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε για να φύγουμε. Ο Νίκος όμως λέει “μισό λεπτό… επιστρέφω”

Και όντως επέστρεψε μετά από λίγο, αλλά όχι μόνος! Επέστρεφε χαμογελαστός και στο ένα χέρι κράταγε μια υπέροχη τούρτα σοκολάτα με αναμμένο το κεράκι και στο άλλο ένα μπουκάλι σαμπάνια!

τούρτα για τα γενέθλια του τέλειος γάμος
Η τούρτα έκπληξη για τα 6 χρόνια του teleiosgamos.gr

Τα συναισθήματά μας είναι πολύ δύσκολο να τα περιγράψω. Είχαμε “λιώσει”! Η σκέψη τους και η γλυκιά κίνηση που έκαναν, πραγματικά μας σκλάβωσαν και μας συγκίνησαν. Ενώ είχαμε πλέον βγάλει από το μυαλό μας τα γενέθλια, αφού  κουβεντιάζαμε ένα σωρό άλλα πράγματα, ξαφνικά έρχεται η έκπληξη με την τούρτα και τα ανατρέπει όλα! Γελούσα χαρούμενη και ταυτόχρονα συγκινημένη, όταν χτύπησε το κινητό του Γιώργου και ήταν η αδερφή τους η Μαρία, που ήθελε να μας ευχηθεί κι εκείνη. Ακόμη και το timing ήταν έκπληξη! Την στιγμή που εμφανίστηκε η τούρτα πήρε τηλέφωνο η Μαρία από την άλλη άκρη της Αττικής, λες και με κάποιο μαγικό τρόπο ήξερε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν η καλύτερη ώρα!

Σβήσαμε το κεράκι, ανοίξαμε τη σαμπάνια, ήπιαμε στην υγειά του teleiosgamos.gr και ευχηθήκαμε να είμαστε όλοι γεροί και να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Την τούρτα δεν την κόψαμε εκεί, αφού είχαμε πει ότι θα πηγαίναμε για φαγητό, όπου τελικά θα μας συναντούσε και η Μαρία. Πήραμε λοιπόν την τούρτα μαζί μας και ήταν πραγματικά το πιο γλυκό επιδόρπιο που έχω φάει. Και δεν το έκανε γλυκό μόνο η ζάχαρη και η σοκολάτα, αλλά κυρίως η αγάπη με την οποία τα παιδιά σκέφτηκαν να μας κάνουν μια τόσο ωραία έκπληξη!

Τελικά ό, τι αξίζει στην ζωή μας δεν είναι ούτε οι επιτυχίες, ούτε τα χρήματα, ούτε τα υλικά αγαθά, ούτε … ούτε … ούτε. Εκείνα που αξίζουν είναι στιγμές και άνθρωποι. Κι εγώ είμαι ευγνώμων που ζήσαμε ωραίες στιγμές με ωραίους ανθρώπους!

Ευχαριστούμε πολύ Μαρία, Νίκο & Γιώργο πρώτα για την σκέψη και έπειτα για την έκπληξη! Είστε καταπληκτικοί και πραγματικά ξεχωρίζετε σε αυτή την αγορά, για τον χαρακτήρα, το ήθος με το οποίο σας μεγάλωσαν και φυσικά τον επαγγελματισμό σας.

Αν και δεν σχεδιάσαμε να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια του teleiosgamos.gr , ήταν τελικά χάρη σε εσάς τα πιο ωραία και συγκινητικά γενέθλια που έχουμε περάσει ως τώρα!

4 thoughts on “Η έκπληξη στα γενέθλια του teleiosgamos.gr”

  1. maria damaskou

    Και πάαααααααλι θα ευχηθώ στο Τέλειο Γάμο να έχει πολλές πολλές επιτυχίες αν και νομίζω πως έχει είναι ήδη στην κορυφή και με διαφορά!!!!!!!!Να έχετε δύναμη και υπομονή για να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά για τα υπόλοιπα 94 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με υγείααααα και πολλάααααα χαμόγελα!!!!!!!Τα επόμεα γενέθλια θα είναι ακόμη καλύτερα!!!promise…..

  2. Ευχαριστούμε πολύ Μαρία ! Όσο για τα επόμενα γενέθλια … με τέτοια υπόσχεση … είμαι σίγουρη ότι θα είναι ακόμη καλύτερα!!!

  3. Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε!!! Να έχετε υγεία και πάντα Πρώτοι!!! Συνεχίστε με περισσότερη όρεξη γιατί έχετε να προσφέρετε πάρα πολλά ακόμα στο θέμα του Γάμου!!!!

  4. Ό, τι και να πω για εσάς είναι τελικά λίγο!!! Σας ευχαριστώ πολύ! Ανήκετε στους ξεχωριστούς που μου δίνουν ελπίδα και δύναμη για να συνεχίζω!!! Αλλά και αν αλλάξω πορεία κάποια στιγμή, ξέρω ότι έχω κερδίσει 3 καλούς φίλους!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.