Νύφη σε λιμουζίνα woman in white wedding dress sitting on car seat

Γίνετε Celebrity νοικιάζοντας μια λιμουζίνα για τον γάμο

Πολυτέλεια, άνεση και χλιδή! Σε ποιον δεν αρέσει να νιώθει celebrity και VIP. Ειδικά αν πρόκειται για τη μέρα του γάμου του, που είναι έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερη, μοναδική. Προσθέστε glamour στο γάμο σας, μισθώνοντας για τη μεταφορά σας εκείνη την ημέρα μια limo κι έναν οδηγό. Μια λιμουζίνα για τον γάμο, αντί για ένα πολυτελές αυτοκίνητο, είναι η προσιτή πολυτέλεια που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας.

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα μεταφορικό μέσο για τον γάμο, το οποίο δεν έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιείται τακτικά. Μια πολυτελέστατη λιμουζίνα σας αξίζει από τη μία και ταιριάζει απόλυτα στη μαγική στιγμή που ζείτε από την άλλη.

Ξεκινήστε την πρώτη νύχτα του γάμου σας, κάνοντας μια ρομαντική βόλτα με τη λιμουζίνα στους φωτισμένους δρόμους της πόλης. Απολαύστε τις ομορφιές της, δείτε τη με άλλο μάτι και μια extra νότα ρομαντισμού, πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια.

Νοικιάστε, επίσης, μια λιμουζίνα για να σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο την ημέρα που αναχωρείτε για το γαμήλιο ταξίδι. Συμφωνήστε να σας παραλάβει και στην επιστροφή σας, ώστε να την κάνει ευχάριστη και η μαγεία να συνεχιστεί.

Ένας προβληματισμός που παύει να υπάρχει αν κάνετε καλή έρευνα αγοράς

Έχουμε ακούσει από φίλους μελλόνυμφους, ότι κάποιοι από όσους σκέφτονται να νοικιάσουν μια λιμουζίνα για τον γάμο τους, διστάζουν. Και ο λόγος είναι γιατί φοβούνται πως ίσως κάτι δεν πάει καλά με το πρόγραμμα και την εμφάνιση της λιμουζίνας την κατάλληλη ώρα στο σωστό σημείο.

Αυτή η, λανθασμένη κατά τα άλλα, εντύπωση έχει δημιουργηθεί γιατί οι λιμουζίνες πολύ συχνά αναλαμβάνουν τη μεταφορά VIP, επιχειρηματιών κ.α. Όταν αφετηρία ή προορισμός είναι το αεροδρόμιο, μπορεί να καταστρατηγηθεί οποιοσδήποτε προγραμματισμός. Με πιθανότερη αιτία τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις ή ακυρώσεις πτήσεων.

Δεν πρέπει όμως να σας ανησυχεί κάτι τέτοιο. Οι αξιόπιστες εταιρίες ενοικιάσεως έχουν ένα σημαντικό αριθμό οχημάτων, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους. Διαθέτουν λιμουζίνες ειδικά για γάμους και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει φόβος να κάνουν λάθος. Τηρούν τον προγραμματισμό και τους όρους των συμβολαίων μίσθωσης.

Πότε να αρχίσετε να ψάχνετε για μια λιμουζίνα;

Μια καλή χρονική στιγμή για να αρχίσετε να ψάχνετε και να νοικιάσετε μια λιμουζίνα για τον γάμο σας είναι από 6 ως 3 μήνες πριν. Και αυτό, για να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα την ημέρα που παντρεύεστε, καθώς και για να συνεργαστείτε με αξιόπιστους επαγγελματίες και εταιρείες.

Θα δώσετε φυσικά ένα ποσοστό του συνολικού κόστους ως προκαταβολή για να να ισχύσει το μίσθωμα. Αν θέλετε μια standard λιμουζίνα, έχετε τη δυνατότητα να καθυστερήσετε λιγάκι την έρευνά σας. Από 4 ως και 2 μήνες πριν.

Καλό είναι να αφιερώσετε 1-2 εβδομάδες περίπου, για να δείτε από κοντά και να αποφασίσετε τι είδους λιμουζίνα θέλετε.

Διαβάστε και ρωτήστε πριν μισθώσετε μια λιμουζίνα για τον γάμο

Κάντε έρευνα στο διαδίκτυο, επισκεφτείτε τα social media σχετικών εταιρειών, ρωτήστε φίλους που ήδη παντρεύτηκαν και στο γάμο τους νοίκιασαν μια limo. Συνδυάστε τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, μέσα από αυτή την έρευνα. Πριν προχωρήσετε στη μίσθωση, θα πρέπει να έχετε εξετάσει όλες τις επιλογές σας και τις παραμέτρους καθεμιάς.

Ο φωτογράφος σας, επίσης, μπορεί να σας βοηθήσει. Οι φωτογράφοι γάμου γνωρίζουν, συνήθως, αρκετά για όλους τους άλλους επαγγελματίες που εμπλέκονται σε ένα γάμο. Έχουν συνεργαστεί με πολλούς και κρίνουν αν είναι αξιόπιστοι και ποιοτικοί στις υπηρεσίες τους. Ειδικά για τις εταιρείες με λιμουζίνες και πολυτελή αυτοκίνητα για γάμο, γνωρίζουν στην πράξη, αν είναι συνεπείς στην ώρα.

Η λιμουζίνα είναι δώρο του κουμπάρου

Αν ως κουμπάρος θέλετε να κάνετε δώρο τη μεταφορά του ζευγαριού με λιμουζίνα, ενημερώστε εγκαίρως τον γαμπρό και τη νύφη για την πρόθεσή σας. Ο στολισμός του νυφικού αυτοκινήτου ανήκει στα προαιρετικά έξοδα του κουμπάρου.

Διαβάστε στο άρθρο μας τι πληρώνει ο κουμπάρος, όλα αυτά για τα οποία αναλαμβάνει το κόστος ο κουμπάρος κατά παράδοση ή προαιρετικά.

Αν ο κουμπάρος θέλει να μισθώσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο ή ακόμα και μια λιμουζίνα ως δώρο, είναι στη δική του διακριτική ευχέρεια. Επομένως, αν το κάνει, θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το ζευγάρι για όλες τις λεπτομέρειες, τα σημεία συνάντησης, τις διαδρομές.

Photo by Marius Muresan on Unsplash

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.