Image

Η ώρα του ζευγαριού…

Ακόμα κι αν η σεξουαλική σας ζωή είναι υπέροχη, οι πιθανότητες να έχετε μπει σε μια προβλέψιμη ερωτική  ρουτίνα που να εγγυάται ότι και οι δύο σας απολαμβάνεται τα πάντα, ίσως να σας στερεί τον ενθουσιασμό και την χαρά, που είχατε στην αρχή.

 

Θυμηθείτε πότε βγήκατε έξω για πρώτη φορά, και κάθε φιλί σας ήταν καταπληκτικό; Αυτός ο οδηγός θα σας παρουσιάσει έναν τρόπο για το πώς θα να χτίσετε την αναμονή για να επιθυμήσετε ο ένας τον άλλο σφόδρα,  δουλεύοντας επάνω σε ένα πρόγραμμα έξι ημερών.

 

Την έβδομη ημέρα, αφήστε την για το σεξ!

 

Ένας τέτοιος οδηγός θα μπορούσε να ονομαστεί και Σεξουαλικός Παράδεισος. ʼλλοι θα μπορούσαν να το ονομάσουν απλά «δώρο».

 

1η Ημέρα: Ασχοληθείτε με μια αναδρομή στο παρελθόν.

Ξανά επισκεφτείτε το μέρος που πρωτογνωριστήκατε και ανταλλάξατε τις πρώτες σας ματιές. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο, κλείστε την τηλεόραση, χαμηλώστε τα φώτα και δείτε μαζί τις παλιές σας, κοινές φωτογραφίες.

Υπενθυμίστε ο ένας στον άλλο, με λεπτομέρειες, τι ήταν αυτό που πρώτα σας «τράβηξε» και σας εντυπωσίασε. Ξεσκονίζοντας παλιές μνήμες θα έρθει αυτόματα ο ρομαντισμός. Προσοχή όμως! Μην «αγγίξετε» ο ένας τον άλλο. Τουλάχιστον όχι σήμερα.

 

2η Ημέρα: Δημιουργήστε μια αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Μοιραστείτε ένα ζεστό μπάνιο γεμάτο αισθησιασμό, με αιθέρια έλαια. Τέτοια έλαια δημιουργούν ευφορία και χαλάρωση.

Μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ στο σώμα σας, αγγίζοντας πολύ διακριτικά κάποια ευαίσθητα σημεία, αλλά ακόμα δεν μπορείτε να αγγίζετε ο ένας τον άλλο!

Αργότερα το ίδιο βράδυ αυξήστε τις ερωτικές σας επιθυμίες. Γίνεται δημιουργικοί και μιλήστε για σεξουαλικές τεχνικές στάσεις που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Μαζί με ένα βιβλίο που μιλά για το σεξ, δείξατε ο ένας στον άλλο τι έχει κατά νου και τι θα ήθελε ο καθένας να δοκιμάσει. Είναι ωραίο να χτίσετε μια υπέροχη σεξουαλική τάση με τον σύντροφο σας, πράγμα που δεν θα μπορείτε να μην το σκέφτεστε για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.

 

3η Ημέρα: Φτιάξτε μια λίστα με ψώνια.

Τώρα που έχετε επανασυνδεθεί, είναι η ώρα να αγοράσετε διάφορα πραγματάκια ο ένας για τον άλλο, που θα κάνουν αυτές τις υπόλοιπες ημέρες διαφορετικές. Η σεξουαλική αυτοπεποίθηση ανεβαίνει φορώντας ρούχα που σας κάνουν να νοιώθετε υπέροχα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα που βοηθούν τα ζευγάρια να ψωνίζουν μαζί.

Σκεφτείτε για πράγματα όπως σέξι εσώρουχα, αισθησιακά έλαια για μασάζ, ένα σατέν μαντήλι, μια ερωτική ταινία και οτιδήποτε άλλο εξάπτει την φαντασία σας. Μόνο αγοράστε ότι θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και οι δύο. Να απολαμβάνετε τη στιγμή που αγοράζετε κάτι καινούργιο, όπως όμορφα εσώρουχα ή έλαια για μασάζ. Είναι σημαντικό να είσαστε και οι δύο διακριτικοί και τρυφεροί στην επιλογή των αντικειμένων.

 

4η Ημέρα: Να υπάρχει λατρεία μεταξύ σας!

Αυτή είναι η νύχτα που θα φορέσετε αισθησιακά ρούχα με τα οποία θα νιώθετε ελκυστική, και θα χαλαρώσετε με αφροδισιακά φαγητά. Βάλτε την ανάλογη μουσική και επιλέξτε αισθησιακά τρόφιμα, όπως φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα που θα βάζετε στο στόμα του συντρόφου σας. Αναμείξτε ένα εύγευστο «ποτό αγάπης», συνδυάστε μπανάνες, τροπικά φρούτα και λαχταριστό παγωτό. Ταΐστε τον εραστή της με το ποτό και εκείνος εσάς, αλλά…χωρίς να αγγίζει ο ένας τον άλλον! Το τάϊσμα με το κουτάλι ίσως σας κάνει να αισθάνεστε περίεργο αρχικά, αλλά μπορεί να σας προσφέρει αισθήματα αγάπης και στοργής. Και αν η διάθεσή σας είναι τολμηρή, δείξτε στο σύντροφό σας μερικές από τις αγαπημένες σας «απολαύσεις και ικανοποιήσεις». Θα ανακαλύψετε πολλά και οι δυο σας!

Έχετε δημιουργήσει την σεξουαλική ένταση και πιθανώς να χρειαζόσαστε ένα κρύο ντους σε αυτό το σημείο, αλλά είναι η ώρα να έρθετε πιο κοντά. Πλησιάστε πολύ κοντά ο ένας τον άλλον και απλά συζητήστε. Μιλήστε για τα αισθήματά σας. Μπορεί να νιώθετε μια έξαψη, μια διέγερση, αλλά το πάθος θα σας φέρει πάρα πολύ κοντά…μιλήστε για αυτό! Αξίζει τον κόπο η αναμονή του πάθους σας και…περιμένετε την έβδομή ημέρα.

 

5η Ημέρα: Τρυφερό άγγιγμα.

Τελικά, μπορείτε να αγγίξετε πραγματικά ο ένας τον άλλον! Αλλά μπορείτε να το τραβήξετε λίγο ακόμα. Συνεχίζετε την αναμονή, έτσι ώστε και εσείς και ο σύντροφός σας να σκέφτεστε το σεξ όλη μέρα. Ίσως να φαίνεται δύσκολο γιατί αλλάζετε την καθημερινότητά σας, κάνετε σεξ όποτε σας αρέσει, αλλά για να φτάσετε «στον παράδεισο των αισθήσεων» θα πρέπει να δώσετε έμφαση στην ερωτική πλευρά της σεξουαλικής συνεύρεσης. Ο ερωτισμός για να φτάσει στο αποκορύφωμά του χρειάζεται προετοιμασία και ανακάλυψη.

Αγγίξτε απαλά ο ένας τον άλλον με αισθησιακά αιθέρια έλαια για μασάζ. Είναι μια απίστευτα ερωτική τεχνική, καθώς και υπέροχη για να μάθετε τις ερωτογενείς ζώνες του έτερον ήμισυ. Πιθανών να γνωρίζετε που του αρέσει να τον αγγίζουν, και αναμφίβολα ξέρετε, αλλά μπορεί να ανακαλύψετε και κάτι πολύ μικρό, άγνωστα μέρη του σώματός του που διεγείρονται και…μπορεί να ανακαλύψει κι εκείνος κάτι για εσάς!

Αιθέριο έλαιο από γιασεμί είναι ιδανικό για την περίπτωση, καθώς έχει ερωτική και γεμάτη πάθος επίδραση. Μουσκέψτε ένα φτερό με το αιθέριο έλαιο και χαϊδέψτε απαλά τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφους σας: Αφιερώστε αρκετό χρόνο στο λαιμό, στις θηλές, στο στομάχι, στο εσωτερικό των μηρών και σε κάθε άλλο αισθησιακό σημείο. Για να εντείνετε τις αισθήσεις, μπορείτε να δέσετε απαλά τα χέρια του εραστή σας με κάτι απαλό, όπως ένα μεταξωτό μαντήλι, έτσι ώστε ο σύντροφός σας να αφεθεί σε εσάς ολοκληρωτικά. Θα πεθαίνετε για να συνεχίσετε περαιτέρω από ένα άγγιγμα, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό! Μόλις τελειώσει και των δυο σας η σειρά, μιλήστε ήρεμα για το πάθος που έχει ξυπνήσει.

 

 

 

6η Ημέρα: Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας.

Ίσως να τον φαντάζεστε σαν τον όμορφο ξένο που σας παραπλανεί σε ένα κέντρο διασκέδασης, ή εκείνη να είναι η ανώτερη υπάλληλος μιας επιχείρησης που σας παίρνει συνέντευξη. Αλλά σε αυτή τη συνέντευξη, θα πρέπει να παρατείνεται το χρόνο! Ακόμη κι αν δεν το είχατε σκεφτεί ποτέ πριν, δοκιμάστε το τώρα!

Καθώς περιγράφετε τις φαντασιώσεις σας, χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον, χρησιμοποιήστε μόνο τα χείλη σας! Δώστε απαλά φιλιά ο ένας στον άλλον σε όλο το σώμα, ή χρησιμοποιήστε απαλά τις γλώσσες σας.

 

Το άγγιγμα των χειλιών, από ότι των χεριών, θα σας ανεβάσει ψηλά τον δείκτη της σεξουαλικής επιθυμίας σας. Α είναι δύσκολο να κρατηθείτε, αλλά πρέπει! Έχετε ξοδέψει σχεδόν μια εβδομάδα ανακαλύπτοντας τόσα πράγματα, ο ένας για τον άλλο. Έχετε αγγίξει και έχετε μιλήσει για τόσα πράγματα και τόσο βαθιά, όσο ποτέ. Το επόμενο βράδυ οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο, σας το υποσχόμαστε!!

 

7η Ημέρα Κάντε αισθησιακό έρωτα!

Συγχαρητήρια! Φτάσατε στο τελευταίο βράδυ, που θα είναι η μεγαλύτερη  ερωτική σας εμπειρία. Αρχικά  πρέπει να έχετε ένα καλό γεύμα. Ξεκινήστε από το πρωί την ημέρα σας, χτίζοντας την σεξουαλική σας δύναμη. Πιείτε φρέσκο χυμό πορτοκάλι για να πάρετε  ενέργεια και βιταμίνες και προσθέστε λίγες σταγόνες  Ginseng  για να σας δώσει εξτρα αντοχή.

 

Το βράδυ, προετοιμάστε ένα δείπνο μαζί που να περιέχει κανέλα, πιπέρι και τσίλι. Δοκιμάστε πικάντικο τηγανητό κοτόπουλο, με πιπεριά και φρεσκοκομμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατέψτε την κανέλα μέσα στο dressing της σαλάτας σας ή αντί αυτού μπορείτε να έχετε παγωτό κανέλα για επιδόρπιο.

 

Αυτά τα καρυκεύματα ανοίγουν τα αρτηρίες του αίματος και αυξάνουν την ροή του στα μάγουλα σας , στα χείλια και στις ερωτογενείς ζώνες σας.

 

Οποιοδήποτε επιδόρπιο με αμύγδαλα(αυξάνουν την επιθυμία), μπανάνες(η Κλεοπάτρα μιλούσε για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες), ή σοκολάτα(που παράγει στο σώμα ενδορφίνη) θα προσθέσουν όμορφα στοιχεία στην εμπειρία σας.

 

Φτιάξτε την διάθεση. Βάλτε απαλή μουσική, ανάψατε κεριά. Οσμές όπως βανίλια ή γιασεμί θα σας κρατήσουν σε επαγρύπνηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοντά σας οποιαδήποτε ερωτικά «παιχνίδια» και φοράτε τα σέξι εσώρουχα που αγοράσατε μέσα στην εβδομάδα.

 

Αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει…..Φιλώντας με πάθος και έπειτα παίζοντας με ένα σέξι παιχνίδι τύπου αλήθεια ή θάρρος(επιλέξτε μόνο το θάρρος!). Με κάθε θάρρος αφαιρέστε από ένα ρούχο ο καθένας σας ή κάντε ένα όμορφο προφορικό έρωτα!

Ξεκινήστε συζητώντας με τις στάσεις που θα θέλατε να δοκιμάσετε αργότερα το βράδυ, συμπεριλαμβάνοντας και από αυτά που είχατε μιλήσει την 2η ημέρα, αλλά και μερικά ακόμα.

 

Τώρα είναι όλα έτοιμα! Ο αισθησιασμός και η επικοινωνία που έχετε καλλιεργήσει μέσα από αυτές τις 7 ημέρες θα σας επιτρέψει να μιλάτε για τα θέλω σας και θα παίρνετε περισσότερο ρίσκο.

 

Διασκεδάστε!

 

Tip: Μην ξεχνάτε να κάνετε αυτό το παιχνίδι 2 φορές τον χρόνο. Καλό θα είναι ορισμένες φορές, να κλείνετε τα κινητά σας τηλέφωνα και να οργανώνετε ένα σαββατοκύριακο μόνο για δύο. Φλερτάρετε ο ένας με τον άλλο και χτίστε μια σεξουαλική διάθεση, με πολύ αισθησιακή κουβέντα και πείραγμα.    

 

Δείτε ακόμα στο   Σχέσεις >>Sex

            

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.