Αρχική » Μόδα » Νυφικό » Η πρώτη φορά είναι σίγουρα γλυκιά
Image

Η πρώτη φορά είναι σίγουρα γλυκιά

Είστε τελικά έτοιμες για να αδειάσετε τα καταστήματα,  αλλά τώρα εσείς αναρωτιέστε, τι θα πρέπει να αγοράσετε; Για τις αρχάριες, προτείνουμε ένα επιπλέον ζευγάρι ματιών ή και δύο ακόμα.

Όταν ξεκινάτε για την αναζήτηση του νυφικού σας, θα θελήσετε πιθανώς κάποια παρέα: Τη μητέρα σας, την αδελφή σας, στενές φίλες σας, ή συγγενείς που εμπιστεύεστε απόλυτα και γνωρίζουν το χαρακτήρα και τη προσωπικότητά σας. Αλλά προσπαθήστε ο αριθμός των ατόμων που σας συνοδεύουν να μη ξεπερνά τα τρία, είτε είναι φίλες είτε μέλη της οικογένειάς σας.

Διαφορετικά, θα νιώσετε μπερδεμένες και αναποφάσιστες με τόσες πολλές διαφορετικές γνώμες. Το ίδιο θα αισθανθεί και η πωλήτρια του κάθε καταστήματος και δε θα μπορεί να σας βοηθήσει, όσο κι αν το θέλει. Θα υπάρξουν περισσότερες από μία επισκέψεις σε οίκους νυφικών, έτσι η κάθε φίλη μπορεί να έχει τη σειρά της. Προσπαθήστε όμως ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε το γούστο του και τη γνώμη του να είναι μαζί σας σε όλες ή τουλάχιστον στις περισσότερες επισκέψεις σας.

Να θυμάστε ότι η τελική επιλογή του νυφικού είναι δική σας υπόθεση. Οι φίλες σας και η οικογένειά σας θα σας βοηθήσουν για να αισθανθείτε σίγουρες για την επιλογή σας. Το σωστό νυφικό για εσάς είναι εκείνο μέσα στο οποίο θα νιώσετε ο εαυτός σας, θα αισθανθείτε ότι έχει δημιουργηθεί μόνο για εσάς, ότι θα σας κάνει να νιώσετε η βασίλισσα της βραδιάς.

Πρέπει επίσης να έχετε στο μυαλό σας και τα αξεσουάρ τα οποία θα συμπληρώνουν τη νυφική σας εικόνα, έτσι ώστε να φανταστείτε την εμφάνισή σας ολοκληρωμένη. Πολλά καταστήματα διαθέτουν τα αξεσουάρ, ώστε να δείτε το νυφικό πιο σωστά, πριν το αποφασίσετε. Αλλά μπορείτε να έχετε και εσείς μαζί σας ό,τι χρειάζεται.

Μια μικρή λίστα: ένα στηθόδεσμο στράπλες, ένα ζευγάρι παπούτσια με το ίδιο περίπου ύψος που θα έχουν τα νυφικά και ένα ελαστικό καλσόν αν έχετε αποφασίσει να φορέσετε στενό νυφικό. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ (πέπλο, κουάφ, γάντια, κόσμημα, εσάρπα) θα τα διαλέξετε στις πρόβες.

Οπλιστείτε με ευχάριστη διάθεση και ηρεμία, διώξτε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας και απολαύστε αυτές τις στιγμές που τις ονειρευόσαστε από μικρές και δε θα επαναληφθούν ξανά στη ζωή σας.

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.