Image

Ιδέες δεξίωσης

Οποιοδήποτε χώρο δεξίωσης κι αν επιλέξετε, σίγουρα θα θέλετε οι καλεσμένοι σας να διασκεδάσουν και να ευχαριστηθούν. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχει όλο και μεγαλύτερη στροφή στους ειδικούς, στους οργανωτές γάμους, για να δημιουργήσουν τη διάθεση. Μερικά ζευγάρια χρησιμοποιούν τους ειδικούς για να οργανώσουν ολόκληρο το γεγονός και κάποιους από αυτούς μόνο για χρήση συγκεκριμένου ταλέντου τους ή για την κάλυψη μιας συγκεκριμένης ανάγκης. Το στήσιμο της ιδέας είναι μια καλή αρχή.

Εάν π.χ., μια νύφη από τη Κρήτη παντρευόταν έναν Βορειοελλαδίτη νεόνυμφο με μια μητέρα, που έχει ρίζες στην Ήπειρο, είναι κάτι πολύπλοκο και ένας οργανωτής γάμων θα έδινε τις κατευθυντήριες γραμμές. Στο παράδειγμά μας οι μελλόνυμφοι θέλησαν μια μεσογειακή κουζίνα, με τα πρώτα πιάτα να περιέχουν γεύσεις από τις κατά τόπους περιοχές. Η μουσική, κατά την διάρκεια του φαγητού, ήταν ουδέτερη και δεν «έγερνε» προς την μια ή την άλλη πλευρά. Η ένταση και η διάθεση ανεβήκαν με την πάροδο του χρόνου και με τα μουσικά κομμάτια να συνδέονται πετυχημένα, το ένα το άλλο.

Βοηθηθείτε για να επιλέξετε οργανωτή γάμου

 

Για να πάρετε κάποια ιδέα των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες  και να διασταυρώσετε και τις ικανότητες, αλλά και την εμπειρία των επαγγελματιών, μπορείτε να βρείτε αξιόλογο υλικό και δέιγμα δουλειάς των επαγγελματιών στις στήλες δεξιά σας, με τους επαγγελματίες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τον υπεύθυνο του χώρου που θα κάνετε τη δεξίωσή σας και φυσικά, φίλους και γνωστούς. Οι δαπάνες θα ποικίλουν ευρέως σύμφωνα με αυτό που θέλετε και επίσης με την δεξιότητα που έχετε στις διαπραγματεύσεις σας.

Θα πρέπει να προνοήσετε για την προκαταβολή που είναι εύλογο να σας ζητηθεί και να ξέρετε ότι υπάρχουν λεπτομέρειες που οφείλετε να συζητήσετε προτού λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Η Μουσική

Ποιο είδος μουσικής εσείς θέλετε: παραδοσιακό, λαϊκό, ελαφρολαϊκό, μοντέρνο ή ένας συνδυασμός;

Η Υποδοχή

Θέλετε στην είσοδο ή σε κάποιο χώρο να προσφέρονται κοκτέιλς πριν από το δείπνο, να ακούγεται κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ή να υπάρχει κάποιος χορευτής που θα ψυχαγωγεί τους καλεσμένους μέχρι να εμφανιστείτε;

Το Δείπνο

Οι καλεσμένοι σας θα θέλουν σίγουρα να είναι σε θέση να συζητήσουν, χωρίς να τους ενοχλεί η δυνατή μουσική. Θα δημιουργηθεί μια θετική ατμόσφαιρα αν το φαγητό και η συζήτηση συνοδεύονται από μια ευχάριστη μουσική υπόκρουση.

Μετά το δείπνο

Συμφωνήστε με τον DJ ένα κατάλογο τραγουδιών δική σας επιλογής με τη σειρά που θέλετε να τα ακούσετε. Από σεβασμό, ξεκινήστε με τις προτιμήσεις των μεγαλυτέρων και αφήστε να ακολουθήσει το πιο μοντέρνο ρεπερτόριο.

Η συντακτική ομάδα του teleiogamos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.