Καυτά ζητήματα πεθερικών

Καυτά ζητήματα πεθερικών

Όταν παντρεύεστε τον αγαπημένο σας πρέπει να γνωρίζετε ότι μαζί του ακολουθεί ένα σύνολο ατόμων, που θέλοντας και μη, ορισμένες φορές θα πρέπει να τους ανεχτείτε. Όπως και εσείς έχετε τους δικούς σας ανθρώπους έτσι και ο μέλλοντας σύζυγος σας έχει την δική του οικογένεια.

Ορισμένες φορές λοιπόν μεταξύ όλων αυτών των ανθρώπων υπάρχει μια εξαιρετική χημεία που τους ενώνει. Όμως, υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που όση αγάπη και να υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού, οι εμμονές και η γκρίνια μεταξύ των ατόμων, δυσχεραίνουν την ευτυχία των μελλονύμφων.

Τι κάνετε λοιπόν εάν,

 Η πεθερά σας θέλει να είστε φίλες-κολλητές;

Η φιλία πράγματι είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να διακριθεί με την πλήρη της έννοια. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι θέλει να έχετε πολύ καλές σχέσεις, αλλά και εσείς θα πρέπει να το χειριστείτε ανάλογα.

Προτείνετε εναλλακτικές επιλογές. Εάν θέλει να σας συναντήσει για φαγητό, ενώ εσείς δεν έχετε διάθεση ή είστε κουρασμένη, αλλάξτε το και προτείνετε να κάνετε κάτι ομαδικό(ζητήστε και στον σύζυγο σας να συμμετέχει σε αυτό). Μην την αγνοήσετε αλλά αφού είναι μητέρα του συζύγου σας, είναι σωστό να την εκτιμάτε.

Η κουνιάδα σας θέλει να μιλάτε μαζί, συνέχεια στο τηλέφωνο;

Βασικά να είστε θετικές. Εάν πράγματι της αρέσει να μιλάει στο τηλέφωνο, αρχικά φανείτε ενθουσιασμένες με την ιδέα ότι θα σας καλέσει. Την στιγμή όμως εκείνη που θα πραγματοποιήσει τον τηλεφώνημα της εσείς προφασιστείτε ότι έχετε να κάνετε κάτι σημαντικό και διαθέτετε μόνο 30 λεπτά ελεύθερου χρόνου.

 Θέλουν να έχετε τακτική επικοινωνία;

Βασικά δεν πρέπει να κάψετε τις γέφυρες επικοινωνίας. Αργότερα μπορεί να αλλάξετε γνώμη και ίσως μετά από ένα ορισμένο διάστημα να θέλετε πραγματικά να έχετε καλές σχέσεις.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.