Λίστα Γάμου

Λίστα Γάμου Tips

Αποφασίσατε να ανοίξετε Λίστα Γάμου σε κάποιο ή κάποια καταστήματα; Πολύ καλά κάνατε, διότι ως ένα βαθμό θα γλιτώσετε από κάποια δώρα που θα έπρεπε να αλλάξετε λόγω διαφορετικού γούστου ή επειδή τα διαθέτετε πάνω από μία φορά. Καλό είναι να γνωρίζετε κάποια σημεία που πρέπει να προσέξετε και κάποια άλλα που θα πρέπει να αποφύγετε για να πάνε όλα καλά.

Τα Πρέπει στη Λίστα Γάμου

Να συνειδητοποιήσετε ότι αν και έχετε κάνει τις επιλογές σας για τα αντικείμενα της λίστας, αυτά δεν είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν. Γι αυτό μην τα υπολογίζετε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Να επιλέξετε αρκετά δώρα στη λίστα, έχοντας στο μυαλό σας την λίστα των καλεσμένων σας. Αν για παράδειγμα οι καλεσμένοι σας είναι 400, τότε επιλέξτε τουλάχιστον τόσα δώρα, φροντίζοντας τα κόστη τους να είναι διαφόρων επιπέδων.

Να ανοίξετε λίστα σε καταστήματα που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές ή ακόμη και στην επαρχία, ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να έχουν τη δυνατότητα να τα επισκεφθούν. Σε αυτή την περίπτωση βολεύουν οι αλυσίδες καταστημάτων.

Να έχετε ολοκληρώσει την επιλογή σας για τη λίστα πριν στείλετε τις προσκλήσεις.

Να καταγράφετε τα δώρα που λαμβάνετε καθημερινά, καθώς και τον αποστολέα του καθενός. Πρώτα απ’ όλα για να θυμάστε ποιος σας έκανε δώρο τι και στη συνέχεια για να τον ευχαριστήσετε.

Να σκεφθείτε και όλους εκείνους τους καλεσμένους που θα προτιμήσουν να σας παραδώσουν το δώρο στην εκκλησία ή τη δεξίωση. Φροντίσετε λοιπόν να υπάρχουν δικοί σας άνθρωποι που θα συγκεντρώνουν τα δώρα και ορίστε που θα τα πηγαίνουν.

Τα Δεν Πρέπει στη Λίστα Γάμου

Να ανοίξετε το δώρα που λάβατε τελευταία στιγμή. Αφήστε αυτή τη διαδικασία για να την κάνετε όταν επιστρέψετε από το γαμήλιο ταξίδι.

Να επιλέγετε δώρα υπερβολικά ακριβά, που γνωρίζετε ότι μόνο ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Να επιλέγετε δώρα, μόνο και μόνο σκοπεύοντας να τα ανταλλάξετε στη συνέχεια με κάποια ακριβότερα.

Ακολουθείστε τις συμβουλές μας και θα δείτε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Η συντακτική ομάδα του teleios gamos

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.