Αρχική » Οργάνωση γάμου » Στολισμός & Λουλούδια » Μη πετάτε την ανθοδέσμη σας!
Image

Μη πετάτε την ανθοδέσμη σας!

Τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας συνήθειες που έρχονται από το εξωτερικό, οι νύφες στη χώρα μας πετάνε την ανθοδέσμη τους μετά την τελετή ή κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στις συγκεντρωμένες ελεύθερες φίλες τους. Σύμφωνα με το έθιμο, όποια κοπέλα την πιάσει θα είναι η επόμενη που θα παντρευτεί.

 

Δεν είναι όμως κρίμα να μην κρατήσετε για ενθύμιο την ανθοδέσμη του γάμου σας; Μπορείτε είτε να αποξηράνετε και να διατηρήσετε έτσι το μπουκέτο για να διακοσμήσει μια γωνιά του σπιτιού σας ή να τη δώσετε σε ειδικούς που αφού την αποξηράνουν με ειδικές τεχνικές μπορούν να δημιουργήσουν ένα κάδρο με αυτή που θα στολίσει τον τοίχο του σαλονιού σας.

 

Φροντίστε λοιπόν όταν θα κάνετε τις συνεννοήσεις σας με τον ανθοπώλη, να μην ξεχάσετε να του ζητήσετε να φτιάξει άλλη μια ανθοδέσμη, από τα ίδια λουλούδια με την κανονική σας, που θα είναι όμως μικρότερη. Την ημέρα της τελετής μην ξεχάσετε να έχετε αναθέσει σε κάποιον να την κρατάει μέχρι να έρθει η ώρα που θα πρέπει να πετάξετε αυτή αντί για την κανονική σας.

 

Έτσι και το έθιμο θα ακολουθήσετε και οι φίλες σας θα ευχαριστηθούν, αφού το περιμένουν πως και πως, αλλά κι εσείς δεν θα αποχωριστείτε τη νυφική ανθοδέσμη που διάλεξε με αγάπη για σας ο σύζυγός σας.

 

Σκεφτείτε σοβαρά αυτή την εναλλακτική λύση και δεν θα το μετανιώσετε!…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.