Αρχική » Μόδα » Νυφικό » Τάσεις 2012 στα νυφικά
nyfika 2012 taseis wedding trends

Τάσεις 2012 στα νυφικά

Και για το 2012 η γκάμα των νυφικών δεν αφήνει καμιά νύφη παραπονεμένη. Η τεράστια ποικιλία σε σχέδια και στυλ εξασφαλίζει σε κάθε γυναίκα το νυφικό που ονειρεύεται. Παρόλα αυτά όμως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που χαράζουν τις τάσεις της χρονιάς. Και αυτά είναι  γι’ αρχή το χρώμα.

Το 2012 τα νυφικά ξεφεύγουν από το απόλυτο λευκό και πηγαίνουν προς αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου, του κρεμ. Βέβαια, από την Vera Wang είδαμε και το μαύρο σε πρώτο πλάνο στα νυφικά της νέας της κολεξιόν. Το χρώμα, όταν δεν το συναντούμε σε όλο το φόρεμα, το βλέπουμε τουλάχιστον σε λεπτομέρειες.

Η νύφη Kate Middleton φαίνεται πως έχει επηρεάσει αρκετά τα νυφικά του 2012. Τι άλλο να υποθέσει κανείς βλέποντας να πληθαίνουν τα σχέδια με μακριά μανίκια, κυρίως από δαντέλα. Δαντέλα και γενικά διαφάνειες βλέπουμε όμως να υπάρχουν και στα μπούστα των νυφικών, οι οποίες καλύπτουν το ντεκολτέ (το στέρνο μέχρι και τους ώμους ή και τον λαιμό). Το ίδιο συμβαίνει και στις πλάτες. Τα νυφικά με ανοιχτή πλάτη ή με πλάτη που καλύπτεται από μια διαφάνεια είναι αρκετά το 2012 και σε αυτή την τάση οδηγηθήκαμε μάλλον από την έμπνευση της Carolina Herrera για το νυφικό της Bella από την ταινία Twillight.

Όσο για τις φούστες, γίνονται πιο πρακτικές και ταυτόχρονα πιο εντυπωσιακές, αφού …

…. σε αρκετά σχέδια έχουμε φούστες που αποτελούνται από δύο επίπεδα – κομμάτια.

Γενικά, θα λέγαμε ότι υπάρχει μια τάση προς το vintage στυλ, το οποίο δεν στηρίζεται μόνο στο σχέδιο του νυφικού, αλλά και στα αξεσουάρ της νύφης και στο χτένισμά της. Έτσι λοιπόν κερδίζουν έδαφος τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και το κεφάλι, όπως κουάφ, κορδέλες, χτενάκια, headbands, πέπλα κ.α.

Διαλέξαμε μερικά φορέματα που δείχνουν τις τάσεις στα νυφικά για το 2012

νυφικό 2012

νυφικά 2012

nifika 2012

nifika 2012

Το σίγουρο είναι ότι τα παραπάνω πρέπει να συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο για να έχει κάθε νύφη την νυφική εικόνα που επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης για τον γάμο και τις τάσεις του 2012 :

Γάμος : Οι Τάσεις για τον γάμο το 2012 

Τάσεις 2012 στα νυφικά

Τάσεις 2012 στα νυφικά χτενίσματα

Τάσεις 2012 στη διακόσμηση του γάμου και της δεξίωσης

Τάσεις 2012 στη δεξίωση

Για το TeleiosGamos.gr
Βιβή Κωτούλα

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.