Αρχική » Newsroom » Women s Talk » Ο έρως χρόνια δεν κοιτά …
σχέση με μικρότερο

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά …

Σχέση με μικρότερο!

Από την εποχή που η κυρία Ρόμπινσον αποπλάνησε τον 20χρονο τότε Ντάστιν Χόφμαν μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις σχέσεις. Τότε, μπορεί να φαινόταν «προχωρημένη» ή ακόμα και «απαγορευτική» μια τέτοια σχέση, σήμερα όμως είναι κάτι αρκετά συνηθισμένο. Παρόλα αυτά, οι προκαταλήψεις για τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν σχέση με μικρότερο, εξακολουθούν να υπάρχουν!

Αντίθετα, κανείς δεν ασκεί κριτική σε έναν άντρα που συνηθίζει να επιλέγει νεότερες συντρόφους. Αʼλλωστε, αυτό το φαινόμενο υπήρχε ανέκαθεν και πάντα αντιμετωπιζόταν ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Τελικά, όσα και να έχουμε διεκδικήσει ως γυναίκες, το σύνδρομο της «ανδροκρατούμενης» κοινωνίας, μας κυνηγάει ακόμα. Σήμερα, πολλές γυναίκες τολμούν να πάνε κόντρα στο κατεστημένο, αφού μπορούν να βρουν μια υγιή και ολοκληρωμένη σχέση στο πρόσωπο κάποιου νεαρότερου άντρα. Ο λόγος είναι ότι πλέον, αισθάνονται πολύ πιο σίγουρες και ανεξάρτητες από μόνες τους, οπότε δεν ψάχνουν πια τον άντρα-μέντορα που θα τους προσφέρει ασφάλεια. ʼλλωστε, το κομμάτι «ανωριμότητα» πλέον, δεν είναι μόνο προνόμιο των μικρότερων, αλλά και των μεγαλύτερων. Σε αυτό τουλάχιστον, θα συμφωνείτε όλες.

Κι όμως, υπάρχουν και άντρες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι αρκετά ώριμοι, ανεξάρτητοι και αυτοδημιούργητοι.

Αν τυχαίνει να έχετε μια τέτοιου είδους σχέση, σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει την κοινωνική κριτική από τους γονείς σας ή και τους φίλους σας, επειδή έτυχε ο άνθρωπος που επιλέξατε να γεννήθηκε λίγο ή και αρκετά νωρίτερα από εσάς. Συνήθως τα προβλήματα δημιουργούνται όταν νιώθετε κάπως «μεγάλη» με τις παρέες του, ή τα ενδιαφέροντά του είναι αρκετά διαφορετικά από τα δικά σας, με αποτέλεσμα να μην έχετε κοινά θέματα συζήτησης, εφόσον εσείς έχετε «περάσει» από τις ανησυχίες που βιώνει εκείνος. Αν όμως, αυτά δεν ισχύουν στη δική σας περίπτωση, τότε κανένα άλλο θέμα, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη σχέση σας. ʼλλωστε, ένας νεότερος άντρας είναι πιο «ανοιχτός» στο να δεθεί συναισθηματικά και να εκφράσει το ενδιαφέρον και το ρομαντισμό του σε εσάς απ’ ότι αρκετοί μεγαλύτεροι άντρες που έχουν «φύγει» από την περίοδο της συναισθηματικής φόρτισης και του «δοσίματος άνευ όρων» σε μια σχέση. Κι εσείς παραμένετε πάντα νέες και ανανεωμένες! Κάτι θα ξέρουν οι σταρ του Χόλιγουντ που επιλέγουν μικρότερους ως το καλύτερο ελιξήριο νεότητας!

 

Για το www.teleiosgamos.gr

Ελπίδα Μηναδάκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.