Ο Zach Galifianakis τους την έσκασε!

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες, στις 11 Αυγούστου 2012, με την αγαπημένη του Quinn Lundberg, αλλά την έσκασε κανονικά στους παπαράτσι.

Πώς;

Είχε αφήσει να διαρρεύσει στα ΜΜΕ μια ψεύτικη πρόσκληση (εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο με την πρόσκληση), που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο γάμος θα γινόταν σε μια Ελληνορθόδοξη εκκλησία στο Βανκούβερ του Καναδά κι έτσι “έστειλε” τους παπαράτσι να ψάχνουν για την σωστή εκκλησία, ενώ εκείνος με την καλή του και λίγους καλεσμένους, παντρεύτηκε σε μια φάρμα του UBC (Univercity of British Columbia)!

O gamos tou Zak Galifianakis kai tis Quinn Lundberg
Η ψεύτικη πρόσκληση γάμου και το ζεύγος Γαλιφιανάκη – Lundberg

Σύμφωνα με δηλώσεις και tweet των καλεσμένων, η τελετή έγινε σε πολύ στενό κύκλο, κράτησε περίπου 30 λεπτά και στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση σε εστιατόριο της περιοχής.

Τελικά, αν κάποιος επώνυμος (με την έννοια του διάσημος), όπως ο Zach Galifianakis, θέλει να κρατήσει τις προσωπικές του στιγμές για τον εαυτό του και για τους δικούς του ανθρώπους, μπορεί να το κάνει. Μια απόφαση είναι, λίγη σκέψη χρειάζεται κι ίσως ένα τρικ για λίγη περισσότερη βοήθεια …. και μπορείς να κρατήσεις την ιδιωτικότητα στον βαθμό που επιθυμείς!

Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Η φωτογραφίες προέρχονται από το celebuzz.com