5 αδέρφια παντρεύτηκαν την ίδια μέρα – The Mega Wedding

Η οικογένεια Waldie απαρτίζεται από τους γονείς και 8 παιδιά και όπως αναφέρουν και οι ίδιοι είναι μια δεμένη οικογένεια. Τους αρέσει να κάνουν πράγματα μαζί, να τρώνε όλοι στο ίδιο τραπέζι, να ζουν τα σημαντικά γεγονότα παρουσία όλων, αλλά και να είναι μοναδικοί (unique). Και όλα αυτά τα απέδειξαν περίτρανα με μια ακόμη απόφασή τους : Να κάνουν 5 γάμους την ίδια μέρα!

Ta 5 zevgaria se mia omadiki fotografia
Τα πέντε ζευγάρια σε μια ομαδική φωτογραφία

Τα 5 από τα παιδιά της οικογένειας γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν με το ταίρι τους περίπου την ίδια εποχή πριν από καιρό. Άρχισαν λοιπόν ο ένας μετά τον άλλο να συζητούν και να ονειρεύονται τον γάμο τους, καθώς και να αναζητούν την κατάλληλη ημερομηνία γάμου.

Υπήρχαν όμως μερικά δεδομένα που έπρεπε να λάβουν υπόψη τους. Οι 5 ημερομηνίες γάμου φαίνεται πως θα απείχαν μεταξύ τους ελάχιστα και αυτό θα σήμαινε ότι οι καλεσμένοι τους, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, θα ήταν δύσκολο να παραστούν και στους 5 γάμους, ειδικά εκείνοι που έπρεπε να ταξιδέψουν για να βρεθούν στην Αριζόνα.

Oi pente gamproi
Οι πέντε γαμπροί

Επιπλέον, ένας από τα αδέρφια θα έπρεπε στο τέλος Αυγούστου να παρουσιαστεί στην πολεμική αεροπορία, οπότε αυτό περιόριζε τις πιθανές ημερομηνίες.

Από την άλλη πλευρά, θα έπρεπε να σκεφτούν τα έξοδα που απαιτούνται για να γίνουν 5 διαφορετικοί γάμοι και ισάριθμες δεξιώσεις με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους. Όπως διαβάσαμε εδώ, ο Doug Waldie, πατέρας της οικογένειας, είπε αστειευόμενος ότι το ενδεχόμενο των 5 διαφορετικών γάμων θα οδηγούσε στο να γίνει ο πρώτος με κάθε επισημότητα και κάθε επόμενος με όλο και λιγότερους πόρους, ώσπου ο πέμπτος στη σειρά θα είχε στη διάθεσή του 32,50 δολάρια κι ένα εισιτήριο λεωφορείου για να πάει όπου επιθυμεί!

Oi pente nyfes
Οι πέντε νύφες

Αν μη τι άλλο, ο μπαμπάς έχει χιούμορ! Είχε όμως και την ιδέα να γίνουν οι 5 γάμοι την ίδια μέρα και μια κοινή δεξίωση και για τα 5 ζευγάρια. Αν και ξεκίνησε μοιάζοντας με αστείο στην αρχή, ο πατέρας υποστήριξε την ιδέα του μέχρι που τους έπεισε όλους! Αρχικά, δεν άρεσε σε όλα τα παιδιά η ιδέα, γιατί κάθε ζευγάρι είχε τις δικές του επιθυμίες και τα δικά του σχέδια, όμως τελικά παραμερίστηκαν όλες οι αντιρρήσεις, βάζοντας πάνω απ’ όλα την οικογένεια και η ιδέα άρεσε τελικά σε όλους!

Έτσι λοιπόν στις 10 Αυγούστου 2012 τα 5 ζευγάρια παντρεύτηκαν την ίδια μέρα με 5 ξεχωριστές τελετές γάμου που έγιναν διαδοχικά η μία μετά την άλλη, ενώ ακολούθησε δεξίωση για όλους, όπου κάθε ζευγάρι έκοψε τη δική του γαμήλια τούρτα. Αυτό το ξεχωριστό γεγονός το ονόμασαν “The Mega Wedding”.

Δύο αδερφές που δεν παντρεύονταν εκείνη τη μέρα ήταν παράνυφες. Η μία σε 4 από τους γάμους και η άλλη σε 3. Έπρεπε λοιπόν να αλλάξουν εμφάνιση πολλές φορές, για να είναι ασορτί με κάθε γάμο και τα χρώματά του.

Ας δούμε όμως μερικές ακόμη φωτογραφίες των 5 ζευγαριών και του Mega Wedding τους

Brooke and Todd
Brooke and Todd
Brooke and Todd wedding details
Ανθοδέσμη και παπούτσια στον γάμο Brooke & Todd
Brooke and Todd
Brooke and Todd
Emily & Will gamos
Emily & Will
Leptomereies anthodesmi Emily & Will wedding
Λεπτομέρεια από την ανθοδέσμη στον γάμο Emily & Will
Emily & Will γάμος
Emily & Will
Jillian & Walker wedding
Jillian & Walker
Jillian & Walker wedding
Jillian & Walker
Jillian & Walker γάμος
Jillian & Walker
Wedding details Sydney & Doug
Λεπτομέρειες από τον γάμο Sydney & Doug
Sydney & Doug wedding
Sydney & Doug
Sydney & Doug wedding
Sydney & Doug
Brides & Grooms
5 νύφες και 5 γαμπροί σε μια ομαδική φωτογραφία

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι, να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους με πολλά παιδιά και εγγόνια και να φροντίζουν πάντα για να είναι δεμένοι και αγαπημένοι, όπως στο σπίτι που μεγάλωσαν!

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το εδώ, όπου μπορείτε να δείτε περισσότερες.
Φωτογράφος : Chris Wilson from Christopher Leigh Studios