μπομπονιέρες γάμου

Ο γρίφος των αριθμών

Μέσα από καταξιωμένους επαγγελματίες, που προωθούνται από το teleiosgamos, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε προτάσεις και σχέδια για τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Το πλήθος αυτών είναι πραγματικά ανεξάντλητο και ιδιαίτερα ποικίλο.

Επιλέγοντας μια μπομπονιέρα θα πρέπει να έχετε κάνει τις εξής εργασίες πριν :

– Να έχετε υπολογίσει πόσα προσκλητήρια θα μοιραστούν

– Να έχετε υπολογίσει τους καλεσμένους στην εκκλησία

– Να έχετε αποφασίσει εάν τις μπομπονιέρες θα τις μοιράσετε στην εκκλησία ή στην δεξίωση.

Αρχικά, αυτά τα τρία στοιχεία είναι σημαντικά κατά την διαδικασία της επιλογής.

Έτσι θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ποσότητας που θα χρειασθείτε, όπως επίσης και του budget που θα πρέπει να επενδύσετε για τον σκοπό αυτό. Σωστοί επαγγελματίες του χώρου θα σας βοηθήσουν πολύ στο να παραγγείλετε την ιδανική ποσότητα μπομπονιέρων. Μην σας πιάνει πανικός ότι ο αριθμός των μπομπονιέρων δεν είναι αρκετός για τους καλεσμένους, στην εκκλησία.

Ένα μικρό μυστικό υπολογισμού μπομπονιέρων ανάλογα με τα προσκλητήρια είναι το εξής:

Πολλαπλασιάστε τον αριθμό της ποσότητας των προσκλητηρίων σας με το 1,5. Το 1,5 αντιστοιχεί με τον μέσο όρο ατόμων που παρίστανται ανά προσκλητήριο. Το νούμερο αυτό ισχύει αποκλειστικά για τις αστικές περιοχές. Σε πιο μικρές κοινωνίες ή χωριά, ο αριθμός αυτός μπορεί να μετατραπεί σε 2. Εκεί είναι πιο ζεστές και πιο σφιχτές οι σχέσεις, τηρούνται τα ήθη και τα έθιμα και συνήθως όλοι παρευρίσκονται στη τελετή.

Βέβαια, τώρα κάποιος θα πει: “Καλά, εγώ στο προσκλητήριο του φίλου μου, του Γιάννη κάλεσα όλη του την οικογένεια που είναι 4 άτομα, επομένως πως να υπολογίσω 1,5 για κάθε προσκλητήριο;” Εδώ το μυστήριο λύνετε πολύ εύκολα. Υπάρχουν φίλοι, γνωστοί, συγγενείς που τους αντιστοιχεί ένα προσκλητήριο για 4 άτομα, όπως υπάρχουν και προσκλητήρια για την ίδια ομάδα ανθρώπων που αντιστοιχούν για 1 άτομο, διότι είναι άγαμοι, χήροι, χήρες κ.λ.π. Αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος πέφτει αυτόματα. Επίσης σε μια άλλη οικογένεια που έχετε εύλογα υπολογίσει 1 προσκλητήριο για 4 άτομα, θα έρθει μόνο ο πατέρας ή το ζευγάρι. Όπως, υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι δε θα έρθουν. Σας επαναλαμβάνουμε ότι στις αστικές κοινωνίες, ο θεσμός του γάμου ως κοινωνικό γεγονός έχει χαλαρώσει. Εδώ, λοιπόν, παρατηρείται και η επόμενη απώλεια.

Ωστόσο άλλος ένας λόγος που δεν είναι ανάγκη να πανικοβάλλεστε, είναι ότι και μετά τον γάμο μπορείτε να παραγγείλετε όσες μπομπονιέρες θέλετε, για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στην εκκλησία και θέλετε να τους ευχαριστήσετε.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.