υπηρεσίες ενός κοκτέιλ

Οι υπηρεσίες ενός Cocktail Catering συνδυάζονται άριστα

Υπηρεσίες που θα μείνουν αξέχαστες

Οι υπηρεσίες ενός Cocktail Catering συνδυάζονται ιδανικά με όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες που θα επιλέξετε για τη δεξίωσή σας, όπως τον χώρο (κτήμα, αίθουσα κλπ), το catering για το φαγητό, την εταιρεία οργάνωσης, δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να έχετε πλήθος επιλογών & σαφώς ευέλικτες οικονομικές λύσεις. Παρακάτω θα τις γνωρίσουμε μία προς μία.

Στη συνέχεια του άρθρου, όπου αναφέρεται η φράση «Επιλογή Πελάτη» σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ποιος θα παρέχει την υπηρεσία. Μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε αν θα αναλάβετε την υπηρεσία εσείς οι ίδιοι ή κάποιος εξωτερικός συνεργάτης ή το Cocktail Catering.

Συνήθως τα θέματα αυτά λύνονται με την πρώτη συνάντηση σας με το Cocktail Catering.

Όπου αναφέρεται η φράση «Δίχως Επιλογή» τότε η υπηρεσία είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Cocktail Catering και δεν μπορεί να την προσφέρει κανένας άλλος από τους παράγοντες. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Bar (έπιπλο). «Επιλογή Πελάτη»

Σημαντικό είναι να υπάρχει κλασσικό Bar και όχι τα συνηθισμένα χαμηλά τραπέζια με τα άσπρα καλύμματα. Ένα φυσικό Bar (έπιπλο) έχει δυναμική παρουσία και είναι χώρος συνάντησης (meeting point). Επίσης είναι ακόμα ένα σημείο διακόσμησης – φανταστείτε επάνω στο Bar, συνθέσεις με χυμώδη φρούτα !!

Αλκοολούχα ποτά – Κάβα. «Επιλογή Πελάτη»

Μετά τη λίστα των προσφερόμενων Cocktails & Long Drinks θα «βγει» η κάβα. Και εννοούμε όλα τα αλκοολούχα ποτά, τα κρασιά και τις μπύρες.

Βασικά αναλώσιμα. «Επιλογή Πελάτη»

Μετά τη λίστα των προσφερόμενων Cocktails & Long Drinks θα «βγουν» και τα βασικά αναλώσιμα και εννοούμε πάγος, νερό, αναψυκτικά, χυμοί, σόδες κτλ

Ποτήρια. «Επιλογή Πελάτη»

Το κάθε ποτό και cocktail έχει το δικό του ποτήρι. Υπάρχουν πολλά ποτήρια και αντιστοιχούν σε κάθε ποτό, όπως ποτήρια σωλήνες, σαμπάνιας, κρασιού, χαμηλά, martini glasses, margarita glasses, μέχρι και σφηνάκια. Άρα, ανάλογα τη Λίστα Προσφερόμενων Cocktails & Long Drinks, καθώς και το Χώρο, αλλά και τα άτομα της εκδήλωσης θα εξαρτηθεί το είδος και η ποσότητα των ποτηριών που χρειάζονται.

Εξοπλισμός Barmen & Bars. «Δίχως Επιλογή»

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμός για την παρασκευή των Cocktails, όπως blenders, shakers, bar mats κτλ. Περιλαμβάνει και το set up των bars.

Αναλώσιμα Cocktails. «Δίχως Επιλογή»

Μετά τη λίστα των προσφερόμενων Cocktails & Long Drinks θα «βγουν» και τα αναλώσιμα των cocktails και εννοούμε σιρόπια, διάφορα liqueur, φρούτα, γαρνιτούρες κλπ.

Barmen & προσωπικό bars. «Δίχως Επιλογή»

Ειδικευμένο προσωπικό για τη σωστή λειτουργία, που είναι υπεύθυνο για τον εφοδιασμό, την παρασκευή, το σερβίρισμα και την καθαριότητα μέσα στα bars.

Βοηθητικό προσωπικό. «Επιλογή Πελάτη»

Όλο το υπόλοιπο προσωπικό για τη λειτουργία της εκδήλωσης σε σχέση με το ποτό, όπως κοπέλες υποδοχής, σερβιτόρες, καθαριότητα χώρου κλπ.

Τελικά τι σερβίρει ένα Cocktail Bar?

Ευχαριστούμε θερμά την What about a cocktail , που ειδικεύεται στο cocktail & bar catering, για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στη σύνταξη του άρθρου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.