Αρχική » Yes I Do » Οργανόγραμμα » Παντρεύεστε; Η ώρα η καλή!!!
Image

Παντρεύεστε; Η ώρα η καλή!!!

Έχετε βρει το άλλο σας μισό; Σας έχει γίνει η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας και ετοιμάζεστε να ντυθείτε νυφούλα; Συγχαρητήρια!!!

Είστε ευτυχισμένη και συγχρόνως αγχωμένη. Μην ανησυχείτε! Αν υπάρχει συνεννόηση με τον αγαπημένο σας, όλα θα είναι τέλεια. Σίγουρα θα είστε και οι δυο εργαζόμενοι και ο γάμος απαιτεί πολλά πράγματα για να ετοιμαστεί. Εάν όμως βάλετε ένα πρόγραμμα στις ετοιμασίες, όλα θα γίνουν πιο εύκολα και δεν θα σας φαίνονται βουνό. Όσο για τα οικονομικά, προγραμματίστε σε κάθε τομέα να κάνετε έρευνα αγοράς, γιατί τη σημερινή εποχή η αγορά διαθέτει πολλές επιλογές.  

Το πιο βασικό, όμως, είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων ή τουλάχιστον να μην την αρνηθείτε όταν σας την προσφέρουν. Ένας γάμος έχει τόσα πολλά πράγματα να θυμηθείτε και να ετοιμάσετε που χρειαζόσαστε την βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων. 

Σε περίπτωση που οι γονείς σας έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, μην την αρνηθείτε. Είναι κι εκείνοι ευτυχισμένοι που τα παιδιά τους φτιάχνουν τη δική τους οικογένεια και ανυπομονούν να πάρουν μέρος στις προετοιμασίες.  Εάν έχετε αδέλφια και πολύ καλούς φίλους μπορούν κάλλιστα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους, αφού γνωρίζουν το χαρακτήρα σας και τα γούστα σας.

Ο κουμπάρος μπορεί να συμβάλει κι εκείνος στις ετοιμασίες του γάμου και όπως και τα αδέλφια και οι φίλοι, να διώξει το άγχος από τους νεόνυμφους και να τους δώσει την ευκαιρία να ευχαριστηθούν την περίοδο αυτή της ζωής τους.

Βέβαια, εκτός από την ηθική και οικονομική συμπαράσταση που μπορεί να προσφέρει ο καθένας στο ερωτευμένο ζευγάρι, να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή, είναι καλό να ρωτήσουν το ύφος και τα χρώματα του γάμου, έτσι ώστε να ντυθούν ανάλογα και να συνδυάσουν ομοιόμορφα τις εμφανίσεις τους!!!

Εξάλλου, και τα παρανυφάκια θα φορούν φουστανάκια τα οποία θα ταιριάζουν με το φόρεμα της νύφης, όπως και τα παραγαμπράκια αντίστοιχα θα φορούν κοστουμάκια που θα συνδυάζονται με το κοστούμι του γαμπρού.Τα παρανυφάκια, αν είναι σε ηλικία που μπορούν να βοηθήσουν τη νύφη στην εκκλησία, είναι καλό να καθοδηγηθούν για να μοιράσουν το ρύζι και να διευκολύνουν τη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής!!!

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.