Βοήθεια από φίλους στην προετοιμασία του γάμου woman in white dress sitting on brown sand

Παντρεύεστε; Η ώρα η καλή!

Έχετε βρει το άλλο σας μισό; Σας έχει γίνει η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο σας και ετοιμάζεστε να ντυθείτε νυφούλα; Συγχαρητήρια!

Ξέρουμε ότι είστε ευτυχισμένη και συγχρόνως αγχωμένη. Μην ανησυχείτε, όμως. Αν υπάρχει συνεννόηση με τον αγαπημένο σας όλα θα είναι τέλεια. Ο γάμος απαιτεί πολλά πράγματα για να ετοιμαστεί και αν είστε και οι δύο εργαζόμενοι θα χρειαστεί να τον αντιμετωπίσετε ως ένα ακόμα απαιτητικό project. Αν ορίσετε ένα πρόγραμμα στις ετοιμασίες, όλα θα γίνουν πιο εύκολα και δεν θα σας φαίνονται βουνό. Όσο για τα οικονομικά, προγραμματίστε σε κάθε τομέα να κάνετε ουσιαστική έρευνα αγοράς. Η αγορά διαθέτει πολλές επιλογές.

Δεχθείτε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους

Το πιο βασικό, όμως, είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων ή τουλάχιστον να μην την αρνηθείτε όταν σας την προσφέρουν. Ένας γάμος έχει τόσα πολλά πράγματα να θυμηθείτε και να σχεδιάσετε που χρειάζεστε την βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων.

Σε περίπτωση που οι γονείς σας έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο, μην την αρνηθείτε. Είναι κι εκείνοι ευτυχισμένοι που τα παιδιά τους φτιάχνουν τη δική τους οικογένεια και ανυπομονούν να πάρουν μέρος στις προετοιμασίες.  Εάν έχετε αδέλφια και πολύ καλούς φίλους μπορούν κάλλιστα να σας προσφέρουν την βοήθειά τους, αφού γνωρίζουν το χαρακτήρα και τα γούστα σας.

Ο κουμπάρος / Η κουμπάρα

Ο κουμπάρος ή η κουμπάρα μπορεί να συμβάλει στις ετοιμασίες του γάμου και όπως και τα αδέλφια και οι φίλοι, να διώξει το άγχος από τους μελλόνυμφους. Συμμετέχοντας στην οργάνωση του γάμου, ακόμα και σε θέματα που δεν τους αφορούν άμεσα, δίνουν την ευκαιρία στον γαμπρό και τη νύφη να ευχαριστηθούν την περίοδο αυτή της ζωής τους.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η ηθική και οικονομική συμπαράσταση που μπορεί να προσφέρει ο καθένας στο ερωτευμένο ζευγάρι για να ξεκινήσει την καινούργια του ζωή. Μια ωραία κίνηση είναι να ρωτήσουν το ύφος και τα χρώματα του γάμου, έτσι ώστε να ντυθούν ανάλογα και να συνδυάσουν ομοιόμορφα τις εμφανίσεις τους!

Τα παρανυφάκια

Εξάλλου, και τα παρανυφάκια θα φορούν φουστανάκια τα οποία θα ταιριάζουν με το φόρεμα της νύφης. Όπως και τα παραγαμπράκια, αντίστοιχα, θα φορούν κοστουμάκια που θα συνδυάζονται με το κοστούμι του γαμπρού. Τα παρανυφάκια, αν είναι σε ηλικία που μπορούν να βοηθήσουν τη νύφη στην εκκλησία, είναι καλό να καθοδηγηθούν για να μοιράσουν το ρύζι. Όπως, επίσης, και για να διευκολύνουν τη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής!

Η συντακτική ομάδα του τέλειος γάμος

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.