Πορτραίτο Σαββόπουλος από τον Νικηφόρο

Πορτραίτα by ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ο άνθρωπος που ηγείται της δημιουργικής ομάδας στο χώρο της φωτογραφίας Colorstories+thekid , αν και έχει σπουδάσει πολιτική οικονομία και θέατρο στη Νέα Υόρκη, αφιέρωσε τη ζωή του στη φωτογραφία, από τη στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά τους κορυφαίους πορτραιτίστες και φωτοειδησεογράφους του 20ου αιώνα στις αίθουσες τέχνης του Παρισιού. Η φωτογραφία πορτραίτου από τότε τον κέρδισε και ο ίδιος έχει φωτογραφίσει μεγάλες προσωπικότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συνεργάζεται και με γνωστούς τίτλους του περιοδικού τύπου.

Ενας από αυτούς είναι και η γνωστή εφημερίδα FAQ, της οποίας όλα τα εξώφυλλα φωτογραφίζει ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ. Εξασφαλίσαμε ορισμένα από αυτά τα πορτραίτα και σας τα παρουσιάζουμε για να "νιώσετε" κι εσείς αυτό που "νιώθει" και ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ την ώρα της φωτογράφισης ενός πορτραίτου. "Βλέπει" πάνω απ’ όλα μια σπάνια στιγμή επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων … του φωτογράφου και του φωτογραφούμενου. Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και η δημιουργική ομάδα Colorstories+thekid παραμένει μια ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της φωτογραφίας στην Ελλάδα, είτε αυτό λέγεται πορτραίτο, είτε καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, είτε κοινωνικό ρεπορτάζ.

Απολαύστε ορισμένα από τα πορτραίτα γνωστών προσωπικοτήτων, που φωτογράφησε ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ για το εξώφυλλο της FAQ.

Πορτραίτο Κραουνάκης από τον Νικηφόρο

Σταμάτης Κραουνάκης

Πορτραίτο Χαραλαμπόπουλος απο τον Νικηφόρο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Πορτραίτο Χαραλαμπόπουλος απο τον Νικηφόρο

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Πορτραίτο TAKIS από τον Νικηφόρο

TAKIS

Πορτραίτο Σαββόπουλος από τον Νικηφόρο

Διονύσης Σαββόπουλος

Πορτραίτο Πρωτοψάλτη από τον Νικηφόρο

Αλκηστις Πρωτοψάλτη

Για το www.teleiosgamos.gr
Ελένη Καστάνη
Φωτογραφίες: ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.